ΠΟΛΟ

Στην 4άδα η εθνική Νέων Γυναικών

Στην 4άδα η εθνική Νέων Γυναικών

Η εθνική ομάδα νέων γυναικών προκρίθηκε στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία το Σάββατο (15/9, 13.00).

Το γυναικείο πόλο συνεχίζει τις κούρσες μεταλλίων! Η εθνική ομάδα νέων γυναικών προκρίθηκε στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων γυναικών που φιλοξενείται στο Τσέλιαμπινσκ.

Η ομάδα την οποία προπονεί ο τεχνικός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας των γυναικών, Γιώργος Μορφέσης επικράτησε με 7-6 της Ισπανίας στην προημιτελική φάση.

Νίκη απέναντι στα... κόκκινα σκουφάκια που ενδεχομένως να χάρηκε αρκετά ο κ. Μορφέσης, αφού οι γυναίκες της Ισπανίας απέκλεισαν την εθνική γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το γκολ που έκρινε τη νίκη σημείωσε με πέναλτι η 15χρονη Ελευθερία Πλευρίτου, πέναλτι που κέρδισε η Έλενα Ξενάκη.

"Για ακόμη μία φορά ήμασταν διαβασμένοι και προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Φυσικά δεν έλειψαν τα λάθη. Ήταν εμφανές το άγχος και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θεωρώ ότι οι αθλήτριες έδωσαν αυτό που μπορούσαν, και σήμερα έκαναν την υπέρβαση. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κερδίζουμε παραστάσεις και παίκτριες μέσα από αυτή την διαδικασία. Για την συνέχεια οφείλουμε να συγκεντρωθούμε και να μαζέψουμε δυνάμεις, όσον το δυνατόν περισσότερο, για τον ημιτελικό και για έναν ακόμη δυσκολότερο αντίπαλο", σχολίασε ο κ.Μορφέσης.

Αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον ημιτελικό θα είναι η Ουγγαρία με τον αγώνα να διεξάγεται το Σάββατο (15/9, 13.00).

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-3, 1-1, 2-1.

Τα γκολ για την Εθνική πέτυχαν: Ζαντού 3, Κοντογιάννη 2, Ξενάκη 1, Ελευθερία Πλευρίτου 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ