ΠΟΛΟ

Στη Σαβόνα ο Γούνας

Στη Σαβόνα ο Γούνας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ιστορική Σαβόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Γούνας με τον Έλληνα πολίστα να υπογράφει συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης.

Δεν αλλάζει τελικά τα ερυθρόλευκα ο Αλέξανδρος Γούνας αφού από αυτά του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαβόνα. Ο Έλληνας περιφερειακός επέλεξε την επόμενη ομάδα της καριέρας με την μπίλια να κάθεται στην ιστορική ιταλική ομάδα.

Η Σαβόνα βρίσκεται σε προσπάθεια επανάκαμψης και μετά την κατάκτηση της έκτης θέσης πέρσι στο ιταλικό πρωτάθλημα θέλει να δημιουργήσει ξανά μία ανταγωνιστική ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι η Σαβόνα είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στο ισχυρό ιταλικό πρωτάθλημα έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων και τρία LEN Trophy.

Το πρότζεκτ που παρουσίασε στον 28χρονο άσο τον κάλυψε απόλυτα και αποφάσισε να δώσει τα χέρια με τους Ιταλούς οι οποίοι φυσικά τον κάλυψαν και στο ιταλικό κομμάτι. Το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο ομάδες έχει διάρκεια ενός έτους, ενώ υπάρχει όρο για από κοινού ανανέωση για έναν ακόμα.

Έτσι, ο Γούνας μετά την πορεία του με τη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό θα ανοίξει και εκείνος τα φτερά του δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ