ΠΟΛΟ

Στα ημιτελικά ο Εθνικός σε επεισοδιακό παιχνίδι

Στα ημιτελικά ο Εθνικός σε επεισοδιακό παιχνίδι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εθνικός επιβλήθηκε εκτός έδρας με 12-7 επί του Υδραϊκού και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση της Α1 πόλο των ανδρών με το ματς να σημαδεύεται από επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες.

Ο Εθνικός έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του Υδραϊκού, νίκησε μέσα στο κολυμβητήριο του Αλίμου τον αντίπαλό του με 12-7, στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα για την Α΄φάση των πλέι οφ, έκανε το 2-1 στις νίκες, και προκρίθηκε στους ημιτελικούς (Β' φάση πλέι οφ) όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό.

Το ματς είχε ένταση και νεύρα και ήταν επεισοδιακό λίγο πριν από το φινάλε του με σύρραξη μεταξύ των παικτών. Υπήρξε επεισόδιο Μπεριστιάνου – Βλοντάκη, Ποταμιάνου – Αργυρόπουλου Κανακάκη, ενώ η μεγάλη φασαρία σημειώθηκε σε κόντρα Αργυρόπουλου με τον Κοκκινάκη, περίπου τρία λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα όπου ο τελευταίος έριξε γροθιά (σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα που θα σας παραθέσουμε αναλυτικά) και αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Εθνικός με πολύ καλή άμυνα, κατάφερε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και με κορυφαίους τους Χαραλαμπόπουλο και Αργυρόπουλο - Κανακάκη να χτίζει τη μεγάλη διαφορά από το δεύτερο οκτάλεπτο και να την αυξάνει στο τέλος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-12

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-4, 2-2, 2-4.

Υδραϊκός (Δ. Μαυρωτάς): Καϊάφας 1, Μπλάνης 1, Λουιζίδης 1, Φώσκολος 1, Βλοντάκης 1, Τσαχιλίδης 1

Εθνικός (Κουντουδιός):Τζώρτζης 2, Θαλασσινός 1, Χαραλαμπόπουλος 4, Φούτρης 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 4

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ