ΠΟΛΟ

Σκηνές ντροπής στον Λαιμό

Σκηνές ντροπής στον Λαιμό

Άνδρες του Λιμενικού επενέβησαν προκειμένου να χωρίσουν τους γονείς των αθλητριών του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης που πιάστηκαν στα χέρια. Ο αγώνας διεκόπη για τουλάχιστον μισή ώρα.

Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν τον τελικό του πρωταθλήματος κορασίδων ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και στον Ολυμπιακό.

Πραγματοποιήθηκε γενική σύρραξη στην κερκίδα ανάμεσα στους θεατές, ορισμένοι εκ των οποίων ήταν και οι γονείς των 15χρονων κοριτσιών (!) μετά την αποβολή του προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Μπενόπουλου και του εφορου Στέργιου Τοροσιάδη.

Ο αγώνας διεκόπη για περισσότερα από τριάντα λεπτά με τους άνδρες του Λιμενικού σώματος να επιβάλλουν την τάξη. Τον τίτλο κατέκτησε η Βουλιαγμένη, επικρατώντας με 14-6.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα: " Στο 5.30 της α' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του Ολυμπιακού Τοροσιάδης για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές. Στο 3.55 της β' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενόπουλος για έντονη διαμαρτυρία. Στο 4.23 της γ' περιόδου διεκόπη ο αγώνας λόγω γενικής σύρραξης στην εξέδρα και απειλές κατά των διαιτητών από τον κύριο Μπενόπουλο, προπονητή του Ολυμπιακού καθώς και τον έφορο Τοροσιάδη. Ο αγώνας ξεκίνησε μετά από 20 λεπτά και εφόσον παρουσιάστηκε το Λιμενικό".

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 3-2, 2-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ.Λιόση): Σταυρίδη, Βαρελίδη 2, Μαυρωτά Αμ. 2, Μαυρωτά Ιφ. 3, Πρωτόπαππα 4, Μαστρόκαλου, Ντάσιου, Ζοφώλη 1, Κοκκινάκη, Ιωαννίδη, Σελετοπούλου 2, Αντωνιάδη, Κρασάκη, Νικολοπούλου, Κουλουμπή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ. Μπενόπουλος): Χουχούλη, Φουντωτού Ελένη 1, Εξαρχάκου, Φερμάνη 1, Βόγκα, Πρέκα, Σαφέτη, Μάρκου, Φουντωτού Ελ., Πέττα, Λιαπάκη 2, Μπιτσαξή, Ψαρρού, Πουλοπούλου Μ., Δόριζα, Πουλοπούλου Δ. 2.

Η τελική κατάταξη: Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός, Χίος, Ιωνικός. Γλυφάδα, Ρέθυμνο, Τρίτων Αμαρουσίου, ΝΕ Πατρών, Λάρισα, Πανιώνιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ