ΠΟΛΟ

Σε ρυθμό Super Cup ο Ολυμπιακός

Σε ρυθμό Super Cup ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Αντίστροφα μετρά η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup απέναντι στην Σαμπαντέλ στη Βαρκελώνη την Παρασκευή (21/11, 19.30).

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη για τον μεγάλο Ευρωπαϊκό τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup απέναντι στην Σαμπαντέλ που διεξάγεται στην Βαρκελώνη. Οι ερυθρόλευκες πέταξαν για την πρωτεύουσα της Καταλονίας το μεσημέρι της Πέμπτης και προπονήθηκαν το απόγευμα.

Ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και το όπλο του για να κερδίσει την καλύτερη ομάδα στο γυναικείο Ευρωπαϊκό πόλο τα τελευταία χρόνια, μέσα μάλιστα στην έδρα της, είναι η άμυνα.

Χαρακτηριστικά είναι και τα όσα δήλωσε ο προπονητής των ερυθρόλευκων στο Sport24.gr για την αναμέτρηση. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα είναι ενισχυμένος. Η Άσλεϊ Σάουθερν θα είναι η ξένη του Ολυμπιακού φέτος στην Ευρώπη στη θέση της Μπρον Νοξ. Βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στην Ελλάδα και θα κάνει το ντεμπούτο της στη Βαρκελώνη.

Σίγουρα το έργο των ερυθρόλευκων μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ