ΠΟΛΟ

Σε δύο ομάδες η Ασημάκη

Σε δύο ομάδες η Ασημάκη
INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη συνεχίζει να υπολογίζει την Αλεξάνδρα Ασημάκη ως δική της παίκτρια. Το όνομα της πρώην κορυφαίας πολίστριας στον κόσμο συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, κάνοντας χρήση της δεκαετίας. Η Βουλιαγμένη δεν δέχεται τη μεταγραφή και το όνομα της 26χρονης φουνταριστού συμπεριλήφθηκε στο φετινό ρόστερ της ομάδας.

Η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ανακοίνωσε πως φέτος θα προχωρήσει και στην απόκτηση ξένης παίκτριας, η οποία λογικά θα αγωνίζεται και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης:

"Ο Κώστας Δήμου μετά από επαφές με την διοίκηση και τις αθλήτριες του, κατέληξε στο ρόστερ της ομάδας για το 2014-2015 με τα κορίτσια του Ν.Ο.Β που έχουν δώσει πολλά στο γυναικείο πόλο και δίνουν υπόσχεση για μια ανανεωμένη δυναμική παρουσία στη νέα αθλητική χρονιά.

Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Τίνα Κοντογιάννη, Ελενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη , Αγγελική Γερόλυμου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαρία Ντάσιου, Νιόβη Ζοφώλη , Ελισάβετ Πρωτόπαππα, Ιφιγένεια Μαυρωτά , Μαριαλένα Σελετοπούλου.

Η ομάδα θα ενισχυθεί και με μια ξένη αθλήτρια την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι προπονήσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ