ΠΟΛΟ

Σε ρυθμούς ευρωπαϊκού οι εθνικές ομάδες

Σε ρυθμούς ευρωπαϊκού οι εθνικές ομάδες
INTIME SPORTS

Η αντίστροφη μέτρηση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης (Βελιγράδι, 10-23 Ιανουαρίου) έχει ξεκινήσει και από την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει ουσιαστικά και η προετοιμασία των εθνικών μας ομάδων.

Είκοσι δύο (22) πολίστες κλήθηκαν, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θόδωρο Βλάχο, στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Βελιγράδι, 10-23 Ιανουαρίου).

Είναι οι: Χρήστος Αφρουδάκης, Κώστας Γούβης, Μανώλης Ζερδεβάς, Θανάσης Χρυσοσπάθης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Γρηγόρης Καπετανάκης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Κώστας Γαλανίδης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Μανώλης Πρέκας, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Δημήτρης Τίγκας (ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ), Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Γεννηδουνιάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Από αυτούς, οι 10 πρώτοι (δηλαδή οι πολίστες των ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΥΔΡΑΪΚΟΥ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΝΟ ΧΙΟΥ, ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), καλούνται να βρίσκονται στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» την Δευτέρα (14/12) το πρωί (11.30) για την έναρξη της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κραβαρίτη, συνεργάτη του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Οι υπόλοιποι 12 (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Τίγκας), θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία στις 18 Δεκεμβρίου, με την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Βαρκελώνη (αγωνίζεται στις 15/12 με την Μαρτσελονέτα για το Τσάμπιονς Λιγκ).

Η Εθνική μας ομάδα, έχει προγραμματίσει κοινή προετοιμασία στον Πειραιά (2-6 Ιανουαρίου) με την αντίστοιχη της Σερβίας, ενώ στις 8/1 θα αναχωρήσει στο Βελιγράδι για τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών που επίσης μετέχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, προβλέπεται να μετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας στο Μίσκολτς (3-5 Ιανουαρίου) και στο οποίο εκτός της διοργανώτριας Ουγγαρίας, θα πάρουν μέρος η Ιταλία και η Γερμανία.

Στη σερβική πρωτεύουσα θα μεταβεί κι εκείνη, στις 8 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ