ΠΟΛΟ

Σε δύσκολο όμιλο η Βουλιαγμένη

Σε δύσκολο όμιλο η Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Τις Μπρέσια, OSC και Μονπελιέ θα αντιμετωπίσει η Βουλιαγμένη στο β΄προκριματικό γύρο του Champions League ανδρών.

Η ώρα για τους πρώτους αγώνες της Βουλιαγμένης στο β' προκριματικό γύρο πλησιάζει. Ο ΝΟΒ το μεσημέρι της Τρίτης (8/9) έμαθε τις αντιπάλους της με την κληρωτίδα να τις φέρνει έναν αρκετά δύσκολο όμιλο.

Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει την Μπρέσια, την OSC και την Μονπελιέ.

Η Μπρέσια όπως και η Βουλιαγμένη είχαν περάσει απευθείας στο β' προκριματικό γύρο με την ιταλική ομάδα την περσινή περίοδο να συμμετέχει στον όμιλο του Ολυμπιακού. Το πρώτο ματς στην Ιταλία είχε τελειώσει ισόπαλο (9-9), ενώ στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 8-6.

Η ΟSC από την Ουγγαρία και η γαλλική Μονπελιέ προκρίθηκαν από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Οι "Μαγυάροι" τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από το Ανόβερο στον όμιλο που διοργανώθηκε στην Τιφλίδα, ενώ η Μονπελιέ πέρασε ως τρίτοι από το δικό της όμιλο.

Οι αγώνες του β' προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν από τις 18 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου και ο όμιλος της Βουλιαγμένης θα φιλοξενηθεί στο Λαιμό.

Από τους υπόλοιπους ομίλους ξεχωρίζει ο όγδοος όπου Σαμπαντέλ, Βερόνα, Οραντέα και Γιάντραν θα παλέψουν για την πρόκριση. Υπενθυμίζουμε ότι από κάθε όμιλο προκρίνονται στο τρίτο γύρο των προκριματικών οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Οι όμιλοι των προκριματικών

Group D (Αθήνα)

Μπρέσια

Βουλιαγμένη

OSC

Μονπελιέ

Group E (Ανόβερο)

Ζολνόκι

Κραγκούγιαβετς

Ανόβερο

Μπούντβα

Group F (Ριέκα)

Ριέκα

Ντούισμπουργκ

Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ

Μαρσέιγ

Group G (Μπούστο Αρσίζιο)

Σαμπαντέλ

Βερόνα

Οραντέα

Γιάντραν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ