ΠΟΛΟ

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά τους αγώνες του στον 3ο όμιλο της Euro League, καθώς διέλυσε με 27-5 τη λονδρέζικη Ότερ κι έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τους αγώνες του στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού ομίλου της Euro League. Οι "ερυθρόλευκες" συνέτριψαν με 27-5 την αγγλική Ότερ, με εννέα παίκτριες να βρίσκουν δίχτυα.

Με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο, όπου ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη απέδειξαν πόσο μεγάλη είναι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Έτσι, με το... καλημέρα, βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου, ενώ την Παρασκευή έχουν μπροστά τους τα δύο σημαντικότερα ματς του ομίλου. Το πρωί, κοντράρονται με την Πάντοβα, στο... ριμέικ του φετινού Σούπερ Καπ, ενώ το βράδυ διεξάγεται ο ελληνικός εμφύλιος με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη.

Θυμίζουμε, πως από κάθε όμιλο προκρίνονται δύο ομάδες, οπότε Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα επιδιώξουν να αφήσουν εκτός την ιταλική ομάδα (η οποία στο άλλο παιχνίδι της Πέμπτης νίκησε με 18-2 την οικοδέσποινα Φλουβιάλ), ώστε να έχουμε διπλή ελληνική εκπροσώπηση στην οκτάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

10:00 Πάντοβα - Ολυμπιακός

11:30 Βουλιαγμένη - Ότερ

18:30 Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη

20:00 Φλουβιάλ - Ότερ

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 9-0, 7-1, 7-2

Τα γκολ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Έγκενς 5, Αβραμίδου 5, Ελευθερία Πλευρίτου 4, Έμολο 4, Ασημάκη 3, Τετζαλίδου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Μπιανκόνι 1, Ελευθεριάδου 1

ΟΤΕΡ (Μπούλερ): Νταν 1, Ετιέμπετ 1, Ρότζερς 1, Ντιν 1, Χίγκλετ 1

Βαθμολογία (σε 1 αγώνα)

1. Ολυμπιακός 3 (27-5)

2. Πάντοβα 3 (18-2)

3. Βουλιαγμένη 0 (0-0)

4. Φλουβιάλ 0 (2-18)

5. Ότερ 0 (5-27)

* Η Βουλιαγμένη έχει έναν αγώνα λιγότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ