ΠΟΛΟ

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, ματσάρα στο Ποσειδώνιο

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, ματσάρα στο Ποσειδώνιο
INTIME SPORTS

Δίχως να συναντήσει κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 22-1 επί της Ηλιούπολη, ενώ το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Δύο μεγάλα ματς είχε η 2η αγωνιστική στην Α1 πόλο των ανδρών. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 7-7 μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ενώ η Βουλιαγμένη πήρε το διπλό κόντρα στον Εθνικό. Περίπατο έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ηλιούπολη, ενώ στα άλλα ματς επιβλήθηκαν τα φαβορί.

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, ματσάρα στο Ποσειδώνιο
INTIME SPORTS

* Ο πίνακας του σκορ μετά από 17 λεπτά παιχνιδιού τα λέει όλα

Σαν σε προπόνηση

Ο εδρούχος στον Άλιμο και νεοφώτιστος στη μεγάλη κατηγορία ΓΣ Ηλιούπολης (που είχε ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα) ήταν μάλλον αναμενόμενο ότι δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του πρωταθλητή Ολυμπιακού στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Έτσι οι ερυθρόλευκοι νίκησαν πολύ εύκολα με 22-1 και έκαναn το "2 στα 2".

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δέχτηκε το μοναδικό γκολ λίγο πριν από το φινάλε. Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ο Άλεξ Γούνας και ο Γιάννης Φουντούλης και Μάλιαρακ που πέτυχαν από 4 γκολ.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-22

Τα οκτάλεπτα: 0-7, 0-6, 0-3, 1-6.

ΓΣ Ηλιούπολης: Ζώρζος 1

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 3, Δελακάς 1, Γούνας 4, Γ. Φουντούλης 4, Δερβίσης 2, Ποντικέας 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 4

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, ματσάρα στο Ποσειδώνιο
INTIME SPORTS

* Τα πέντε γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη δεν έφτασαν στον Παναθηναϊκό.

Ματσάρα στο Ποσειδώνιο

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι (διαφήμιση του αθλήματος) έγινε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον γηπεούχο ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που βρήκε τελικά τις δύο ομάδες ισόπαλες με 7-7.

Την παράσταση στο ματς, που είχε συγκλονιστική εξέλιξη, έκλεψαν οι δύο φουνταριστοί, ο Μανόλης Σολανάκης από τον ΠΑΟΚ (3 γκολ), αλλά κυρίως ο "γερόλυκος" Γιώργος Αφρουδάκης (39 χρονών), που πέτυχε 5 γκολ για τους πράσινους, ανάμεσα σε αυτά και την ισοφάριση σε 6-6, στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου (καθώς ο ΠΑΟΚ προηγείτο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα).

Ο Βιτέλας, έδωσε το προβάδισμα για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό, 2.30 πριν από τη λήξη του αγώνα (6-7), αλλά ο Μιτελούδης ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ, 1.17 πριν από τη λήξη.

Οι δυο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία στο τέλος για να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν και αποθεώθηκαν από τους πολλούς φιλάθλους που κατέκλυσαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου.

Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του Παναθηναϊκού και μάλιστα με το ίδιο σκορ (7-7), μετά από αυτήν με τον Υδραϊκό την 1η αγωνιστική.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-7

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 2-3, 1-2.

ΠΑΟΚ: Μιτελούδης 1, Κόχειλας 2, Δημητριάδης 1, Σολανάκης 3

Παναθηναϊκός: Βιτέλας 1, Γ. Αφρουδάκης 5, Δ. Δερμιτζάκης 1

Μεγάλο διπλό της Βουλιαγμένης

Τεράστια νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Λαιμού επιβλήθηκε με 7-6 του Εθνικού στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά και με δεδομένο ότι και οι δυο ομάδες κυνηγούν την είσοδό τους στην πρώτη δυάδα της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος, ο ΝΟΒ πήρε ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον σημερινό αντίπαλό του. Η ομάδα της Βουλιαγμένης, εξάλλου, είναι η δεύτερη μετά τον Ολυμπιακό που έφτασε στο "2 στα 2" στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με 2-1, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Λούδη έπαιρνε ένα γκολ προβάδισμα και ισοφάριζαν οι Πειραιώτες. Ο Παπαδόγκωνας πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους "μπέμπηδες" του ΝΟΒ, 29 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-7

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-1, 1-2.

Εθνικός: Κόχειλας 2, Χατζηκυριακάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μπεριστιάνος 2

Βουλιαγμένη: Βουλγαράκης 3, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης 1, Παπαδόγκωνας 1, Χαλάτσης 1

Νίκη με ανατροπή για τη Γλυφάδα

Μια μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο ΑΝΟ Γλυφάδας στην τυπική έδρα του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο του Αλίμου, και πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 12-7, την πρώτη του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ο Υδραϊκός προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-2, αλλά στη συνέχεια έπαθε "μπλακ άουτ" και ο ΑΝΟ Γλυφάδας ξέσπασε με δυο εκπληκτικά τελευταία οκτάλεπτα (2-4 και 1-6 επιμέρους) και, με πλουραλισμό στην επίθεση, έφτασε σε μια επικράτηση με μεγάλη διαφορά.

Στο 2.35 πριν από τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας Μάκης Βολτυράκης "για συνεχείς και έντονες διαμαρτυρίες", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-12

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 2-4, 1-6.

Υδραϊκός: Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς 1, Μπλάνης 2, Φώσκολος 1, Στελάτος 1, Τσαχειλίδης 1

ΑΝΟ Γλυφάδας: Πρέκας 2, Κουλιεράκης 2, Αλβέρτης 2, Χατζηγούλας 2, Παπαδόπουλος 1, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, ματσάρα στο Ποσειδώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απέδρασε από την Πάτρα το Φάληρο

Πέτυχε την παρθενική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών το Παλαιό Φάληρο με ένα σπουδαίο "διπλό" μέσα στο "Αντ. Πεπανός της Πάτρας.

Η ομάδα του Νίκου Μαμούρη επιβλήθηκε με 12-9 της νεοφώτιστης ΝΕ Πατρών (που γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της) και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Οι Φαληριώτες επέβαλαν από το ξεκίνημα το ρυθμό τους, είχαν προβάδισμα και το αύξησαν στα τρία γκολ μέχρι το τέλος του δεύτερου οκτάλεπτου, και κράτησαν τη διαφορά υπέρ τους μέχρι το φινάλε.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9-12

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-4, 2-2, 2-2.

ΝΕ Πατρών: Κανελλόπουλος 1, Καρακατσάνης 1, Τουλγαρίδης 2, Βέκκος 1, Σπ. Καλούδης 1, Αντίοχος 2, Απ. Καλούδης 1

Παλαιό Φάληρο: Γαρδίκας 2, Τρούλος 2, Θεοδωρόπουλος 3, Αλεξίου 3, Χαριτάκης 1, Τσαγκάρης 1

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, ματσάρα στο Ποσειδώνιο

Επικράτησε στο τέλος η Χίος

Μετά την αναπόφευκτη βαριά ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ο ΝΟ Χίου πέτυχε σήμερα μια σπουδαία νίκη, την πρώτη του στη φετινή Α1 Ανδρών της υδατοσφαίρισης, επί του ΝΟ Καλαμακίου με 10-6, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του ακριτικού νησιού.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι τις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, οπότε και οι Χιώτες αύξαναν το προβάδισμά τους εκμεταλλευόμενοι τον παίκτη παραπάνω και την ευστοχία στην περιφέρεια και έχοντας πολύ καλή απόδοση στην άμυνα. Οι Καλαμακιώτες δεν είχαν στον πάγκο τον προπονητή τους Αλέξη Σταϊκόπουλο που ήταν τιμωρημένος (κοουτσάρισε ο συνεργάτης του Τ. Πυρπιρής).

ΝΟ Χίου – ΝΟ Καλαμακίου 10-6

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 2-2, 5-2.

Χίος: Μιμίδης 3, Ν. Καρακάσης 1, Κανδιόγλου 2, Γκιάλης 1, Γ. Φουντούλης 2, Ντούλος 1

ΝΟ Καλαμακίου: Μητρόπουλος 1, Πίσσας 1, Ζ. Αφρουδάκης 2, Χρ. Δερμιτζάκη 2

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

ΝΟ Χίου - ΝΟ Καλαμακίου 10-6

Γ.Σ. Ηλιούπολη - Ολυμπιακός 1-22

ΝΕ Πατρών - Παλαιό Φάληρο 9-12

Εθνικός - ΝΟ Βουλιαγμένης 6-7

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 7-7

Υδραϊκός - ΑΝΟ Γλυφάδας 7-12

Η Βαθμολογία μετά από δύο αγώνες

1. Ολυμπιακός 6

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 6

3. ΠΑΟΚ 4

4 Εθνικός 3

5. ΑΝΟ Γλυφάδας 3

6. Παλαιό Φάληρο 3

7. ΝΟ Χίου 3

8. Γ.Σ. Ηλιούπολης 3

9. Παναθηναϊκός 2

10. Υδραϊκός 1

11. ΝΟ Καλαμακίου 0

12. ΝΕ Πατρών 0

Επόμενη αγωνιστική (4/11)

ΝΟ Βουλιαγμένης – Υδραϊκός

Παλαιό Φάληρο – Εθνικός Πειραιά

Ολυμπιακός – ΝΕ Πατρών

ΝΟ Καλαμακίου – ΓΣ Ηλιούπολης

Παναθηναϊκός – ΝΟ Χίου

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ