ΠΟΛΟ

Σαρωτική η Βουλιαγμένη, νίκησε με 12-6 τον Παναθηναϊκό

Σαρωτική η Βουλιαγμένη, νίκησε με 12-6 τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με όπλο της την εξαιρετική της άμυνα η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 12-6 επί του Παναθηναϊκού και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Α1 πόλο των ανδρών.

Επιβάλλοντας πλήρως το γρήγορο ρυθμό της στο παιχνίδι και με όπλο την εξαιρετική της άμυνα η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 12-6 επί του Παναθηναϊκού, έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Α1 πόλο των ανδρών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή του αγώνα με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Έχοντας εξαιρετικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και με πλουραλισμό στην επίθεση κατάφεραν να προηγηθούν με 6-2.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου οκταλέπτου. Ο Παναθηναϊκός με 1/7 στον παίκτη παραπάνω ήταν εγκλωβισμένος στην άμυνα των παικτών του Λούδη και στην αντίπερα όχθη με τέρματα των Παπαδόγκωνα, Χρυσοσπάθη και Καλαϊτζή η Βουλιαγμένη ξέφυγε με 9-2 πριν ο Καλογεράκος μειώσει σε 9-3 λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα ο ΝΟΒ έπαιξε και με τον χρόνο κρατώντας την μπάλα συνεχίζοντας να είναι αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός ήθελε αλλά δεν μπορούσε όντας τραγικός στον παίκτη παραπάνω (σ.σ. ολοκλήρωσε στον αγώνα με 3/13) και κάπως έτσι ήρθε το τελικό 12-6.

Η Βουλιαγμένη μετά από την περσινή της απουσία επιστρέφει στους τελικούς της Α1 όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

ΝΟ Βουλιαγμένης - Παναθηναϊκός 12-6

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 3-1, 1-2, 2-1

ΝΟ Βουλιαγμένης: Χρυσοσπάθης 3, Καπότσης 3, Παπαδόγκωνας 2, Καλαϊτζής 2, Αφρουδάκης Χ. 1, Ελμισιάν 1

Παναθηναϊκός: Κόνγουει 2, Καλογεράκος 1, Πρίμορατς 1, Καρούτζος 1, Δερμιτζάκης 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ