ΠΟΛΟ

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τη Σαβόνα του Γούνα

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τη Σαβόνα του Γούνα

Ένα ξεχωριστό πρωινό αφιερωμένο στην ανθρώπινη αλληλεγγύη, στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων, ήταν αυτό της Παρασκευής για την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της ιταλικής Σαβόνα, ομάδας του Αλέξανδρου Γούνα.

Τηρώντας τη σχετική παράδοση πολλών χρόνων, οι παίκτες της Σαβόνα, μαζί με τον προπονητή τους Αλμπέρτο Αντζελίνι και τον μάνατζερ Φράνκο Μπιγκάτι, επισκέφτηκαν φέτος τους μικρούς ασθενείς του Τμήματος Παιδιατρικής και Νεογνών του νοσοκομείου "San Paolo" της πόλης τους.

Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας τους, οι ερυθρόλευκοι της Ιταλίας θέλησαν να περάσουν λίγο χρόνο με τα παιδιά και τους γονείς τους, σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή του έτους. Για τον λόγο αυτό μετατράπηκαν σε Άγιο Βασίλη για μια μέρα, προσφέροντας δώρα στους μικρούς ασθενείς, χαρίζοντάς τους στιγμές χαράς και γαλήνης.

Η Σαβόνα, που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη της Τετάρτης, για την 9η αγωνιστική της Α1 Ιταλίας, με 7-6 επί της Κίντο, όπου ο Γούνας πέτυχε 2 γκολ, αντιμετωπίζει το Σάββατο (17/12) τη Μπρέσια, επίσης εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Στη συνέχεια το ιταλικό πρωτάθλημα διακόπτεται για την περίοδο των εορτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ