ΠΟΛΟ

Πρώτη ήττα για τους Νέους Άνδρες, 10-8 από την Ουγγαρία

Πρώτη ήττα για τους Νέους Άνδρες, 10-8 από την Ουγγαρία

Την πρώτη της ήττα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων ανδρών που διεξάγεται στο Άλφεν της Ολλανδίας υπέστη η Εθνική μας ομάδα πόλο από την Ουγγαρία με σκορ 10-8.

Την πρώτη της ήττα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων ανδρών που διεξάγεται στο Άλφεν της Ολλανδίας υπέστη η Εθνική μας ομάδα από την Ουγγαρία με σκορ 10-8. Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους έχριζε φαβορί για την πρώτη θέση του Δ' ομίλου και έτσι πλέον το πιο πιθανό σενάριο είναι να τερματίσουν στην δεύτερη θέση.

Ο αγώνας χάθηκε ουσιαστικά στην τρίτη περίοδο, όπου οι Ούγγροι εκμεταλλεύτηκαν την επιθετική αφλογιστία της Ελλάδας και μετέτρεψαν το +2 σε +4, ενώ στις αρχές της τελευταίας περιόδου η διαφορά έφτασε και στα πέντε γκολ. Οι Έλληνες διεθνείς μείωσαν την διαφορά στα δύο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν την ολική επαναφορά στο παιχνίδι στα 2:29 που απέμεναν.

Να τονιστεί ότι στην πρεμιέρα (11/9) η Εθνική είχε πετύχει τεράστιας σημασίας νίκη, καθώς επιβλήθηκε με 12-10 του Μαυροβουνίου. Η ομάδα είχε μάλιστα παράπονα από τη διαιτησία. Ο αρχηγός αποστολής, Δημήτρης Γρυπάρης, διαμαρτυρήθηκε επισήμως μετά το τέλος του αγώνα, ενώ νωρίτερα, στα μέσα του τέταρτου οκταλέπτου αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-3, 0-2, 3-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ