ΠΟΛΟ

Πρωταθλήτρια στους Νέους άνδρες η Γλυφάδα

Πρωταθλήτρια στους Νέους άνδρες η Γλυφάδα

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του, επιβλήθηκε με 15-5 επί του ΠΑΟΚ στον τελικό και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία των Νέων ανδρών.

Η ταλαντούχα νέα γενιά των παικτών του ΑΝΟ Γλυφάδας ωρίμασε και καθώς έχει φτάσει στην ηλικία των Νέων Ανδρών κατέκτησε το τρόπαιο του πρωταθλητή στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία για το 2017.

Ο ΑΝΟΓ επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και στον τελικό της διοργάνωσης, που έγινε στο ανανεωμένο ανοιχτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας, το βράδυ της Κυριακής (30/4), καθώς επιβλήθηκε εύκολα του ΠΑΟΚ με 15-5 και αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλητής.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και με όπλο τους την εξαιρετική τους άμυνα κατάφεραν να προηγηθούν με 7-2 στο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μάζη δεν σταμάτησαν όμως εκεί και συνέχισαν να βρίσκουν με ευκολία το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Γιαννόπουλο που σταμάτησε στα 6 γκολ.

Κάπως, έτσι, ο ΑΝΟΓ έφτασε απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων και επιβεβαίωσε όσους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη νέα γενιά παικτών του συλλόγου της Γλυφάδας. Άλλωστε, οι περισσότεροι από αυτούς αποτελούν βασικούς παίκτες της ανδρικής ομάδας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός σε έναν κλειστό μικρό τελικό επιβλήθηκε με 5-4 επί του Παλαιού Φαλήρου χάρη σε τέρμα του Μπραίμη στην κόντρα 33'' πριν το τέλος και κατέκτησε την τρίτη θέση.

ΠΑΟΚ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 5-15

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-4, 2-4, 1-4.

ΠΑΟΚ (Βέργος): Νικολαΐδης 2, Νάνος 1, Κουλούρης 1, Μπόλκας 1

Γλυφάδα (Μάζης): Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος 6, Αλεξίου 2, Παπασηφάκης 3, Ρομπόπουλος 1, Σκουμπάκης 1

Η Τελική Κατάταξη της Τελικής φάσης

1. ΑΝΟ Γλυφάδας

2. ΠΑΟΚ

3. Ολυμπιακός

4. Παλαιό Φάληρο

5. ΝΟ Βουλιαγμένης

6. Πανιώνιος

7. ΝΟ Πατρών

8. ΝΟ Χίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ