ΠΟΛΟ

Πρωταθλητής στις Νέες Γυναίκες ο Ολυμπιακός

ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από έναν τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 9-7 επί της Βουλιαγμένης και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στις Νέες Γυναίκες.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας 2017 στην ηλικιακή κατηγορία Νέων Γυναικών της υδατοσφαίρισης μετά από έναν μεγάλο τελικό.

Οι ερυθρόλευκες νίκησαν τον ΝΟ Βουλιαγμένης με συνολικό σκορ 9-7, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και ο οποίος είχε λήξει 5-5 στην κανονική διάρκειά του (πέναλτι 4-2 υπερ του Ολυμπιακού) και ξαναπήραν πίσω τα σκήπτρα που είχαν χάσει πέρυσι από τον αποψινό αντίπαλό τους.

Η Λογοθέτη ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό στο 1.01 πριν από τη λήξη του αγώνα, σε 5-5, και έστειλε το ματς στα πέναλτι (Ο ΝΟΒ είχε μια ευκαιρία στο φινάλε, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι). Στη διαδικασία των πέναλτι η Σταματοπούλου απέκρουσε δύογια τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκες σκόραραν τέσσερα και δεν χρειάστηκε να εκτελεστεί πέμπτο, καθώς η ομάδα του Πειραιά πήρε τη νίκη.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο 0.03 πριν από τη λήξη της γ’ περιόδου αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού Σέργιος Τοροσιάδης για διαμαρτυρία.

Την 3η θέση στο πρωτάθλημα πήρε ο ΑΝΟ Γλυφάδας που νίκησε στον μικρό τελικό με 17-14 τον ΝΟ Ρθύμνου. Τις απονομές έκαναν τα μέλη του ΔΣ της ΚΟΕ και έφοροι του γυναικείου πόλο και των γυναικείων Εθνικών ομάδων Άννα Μαρκοπούλου και Βασιλική Αρβανιτοπούλου – Γαρελίδη.

ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 7-9 στα πέναλτι (κ.α. 5-5)

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 0-2, 2-2, 1-1, πέν. 2-4.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Ιωαννίδη 1, Ελ. Πρωτοπαπά 3, Μαστροκάλου 1, Πάτρα 2

Ολυμπιακός (Μπενόπουλος): Ελευθεριάδου 2, Νίνου 1, Λογοθέτη 2, Πέττα 1, Β. Πλευρίτου 3

Η Τελική Κατάταξη:

1. Ολυμπιακός

2. ΝΟ Βουλιαγμένης

3. ΑΝΟ Γλυφάδας

4. ΝΟ Ρεθύμνου

5. ΝΕ Πατρών

6. Εθνικός Πειραιά

7. Νηρέας Χαλανδρίου

8. Πανιώνιος

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ