ΠΟΛΟ

Πρωταθλητής στην Τουρκία ο Κολόμβος

WORLD LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
WORLD LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας στο πόλο ανδρών με το σκουφάκι της ΕΝΚΑ αφού επικράτησε με 14-5 κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.

Η ΕΝΚΑ ήθελε τον Έλληνα της για να κατακτήσει τον τίτλο. Η ομάδα από την Τουρκία η οποία έχει ρίξει αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια για να πάρει το πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών τα κατάφερε τελικά έχοντας στο ρόστερ της τον Χριστόδουλο Κολόμβο.

Ο Έλληνας φουνταριστός ο οποίος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην Τουρκία ήταν από τους καθοριστικούς παράγοντες της πορείας της ομάδας προς τον τίτλο.

Η ΕΝΚΑ έχοντας το προβάδισμα στις νίκες (1-0) ήθελε δύο ακόμα στους τελικούς για να πάρει τον τίτλο. Η πρώτη ήρθε δύσκολα τη Δευτέρα (21/5) στην έδρα της Γαλατάσαραϊ με 11-10, αλλά στο δεύτερο ματς που διεξήχθη την Τρίτη (22/5) ήρθε πιο εύκολα με 14-5 με την ΕΝΚΑ να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Χριστόδουλος Κολόμβος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας 2+2 ετών με την τουρκική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ