ΠΟΛΟ

Πρωταθλητής ο Απόλλων Σμύρνης

Πρωταθλητής ο Απόλλων Σμύρνης

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2 πόλο των ανδρών κατέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος επιβλήθηκε με 11-5 επί του ΟΦΗ.

Ο Απόλλων Σμύρνης κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2 Ανδρών της υδατοσφαίρισης καθώς επιβλήθηκε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, σήμερα Κυριακή (16/7) το απόγευμα, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, με 11-5 του ΟΦΗ και αμφότεροι αποθεώθηκαν από τον κόσμο που κατέκλυσε τις εξέδρες.

Οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1 Ανδρών από την περίοδο 2017-2018.

Έτσι, το μόνο που διακυβεύονταν ήταν ο τίτλος του πρωταθλητή. Ο Απόλλων μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με 4-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει σε 6-3. Στο τέταρτο οκτάλεπτο όμως οι πολίστες του Γιάννη Κατρουτζανάκη πάτησαν εκ νέου το πόδι στο γκάζι και τελείωσαν το ματς παίρνοντας τη νίκη με 11-5.

Πρώτος σκόρερ για τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ο Πάνος Λάζαρης με τρία γκολ, ενώ οι Δερμιτζάκης, Μαυρωτάς και Μητρόπουλος είχαν από δύο. Στην αντίπερα όχθη για την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη ο Κλήμος είχε δύο τέρματα.

Τις απονομές έκανε το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Άννα Μαρκοπούλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΦΗ 11-5

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-1, 1-2, 5-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Ρέππας, Μαυρωτάς Λ. 2. Μητρόπουλος 2, Ματαράγκας, Γερακούδης, Τσίκλος, Παπαδόπουλος Γ. 1, Λάζαρης 3, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Αφρουδάκης Ζ. 1, Ψαρρέας, Χατζηστεφάνου, Μιχαλόπουλος, Γκίρης, Γκαράνης.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Ιερωνυμάκης 1, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος 1, Σπυριδάκης, Κιαμούρης, Λεονταράκης, Κλήμος 2, Σπαγουλάκης, Γιγουρτάκης, Καβουσανός, Βαλσάμος, Κλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ