ΠΟΛΟ

Πρωτάθλημα πολλών ταχυτήτων

Πρωτάθλημα πολλών ταχυτήτων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Ολυμπιακό φαβορί και αρκετές ομάδες να έχουν δυναμώσει ξεκινά η Α1 πόλο των ανδρών και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην ανδρική υδατοσφαίριση, έχοντας κατακτήσει συνεχόμενα πρωταθλήματα. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης την περσινή σεζόν, ενώ πήρε αήττητη το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Φέτος φιλοδοξεί να επαναλάβει την περσινή ονειρεμένη σεζόν.

O προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Φέτος γίνανε κάποιες αλλαγές και προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Όχι σε μεγάλο βαθμό. Νομίζω ότι ο κορμός, η φιλοσοφία και το στυλ της ομάδας θα είναι το ίδιο και καλύτερο. Οι παίκτες που έχουν προστεθεί, ήθελαν πάρα πολύ να έρθουν στον Ολυμπιακό και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι πάρα πολύ έμπειροι και μεγάλης αξίας. Δεν θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε στην ομάδα μας».

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης κατάφερε την περσινή σεζόν να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδος. Φέτος στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να παρουσιαστούν περισσότερο ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης Κώστας Λούδης τόνισε για τους στόχους της χρονιάς: «Στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός. Θέλουμε και φέτος να φτάσουμε στον τελικό του πρωταθλήματος και στο Final-4 του κυπέλλου και να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω. Λέγοντας κάτι παραπάνω εννοούμε το να σταθούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, όπως και οι αντίπαλοί μας για μια θέση στον τελικό, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Υδραϊκός, ο ΠΑΟΚ».

Η ομάδα του Παναθηναϊκού πέρυσι κατάκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Έχοντας εδραιωθεί στις υψηλές θέσεις τα τελευταία χρόνια επιδιώκει από φέτος να είναι ένας αξιόμαχος ανταγωνιστής στην προσπάθεια να ανέβει το επίπεδο της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Τεό Λοράντος: «Εύχομαι το πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Εμείς θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ένα ένα, ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Ο πολυνίκης του θεσμού Εθνικός ξεκινάει το πρωτάθλημα έχοντας πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Οι στόχοι του συλλόγου του Πειραιά είναι πάντα μεγάλοι, αφού η ιστορία του στο χώρο επιβάλλει την διεκδίκηση των υψηλότερων θέσεων. Ο προπονητής της ομάδας Φάνης Κουντουδιός τόνισε: «Ο στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως και πέρσι και να παίξουμε σωστό πόλο. Χτίζουμε μια ομάδα από την αρχή. Ο Εθνικός είναι ένα ιστορικό σωματείο και στοχεύει όσο ψηλότερα γίνεται».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που την περσινή χρονιά κατέκτησε την έκτη θέση, φέτος προώθησε ολόκληρη την ομάδα νέων στην ανδρική. Παράλληλα ενισχύθηκε με τρεις έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν τους νεαρούς αθλητές να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της Α1.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Βέργος. «Αν δούμε το ρόστερ που έχει φτιάξει η ομάδα φέτος υπάρχει πληθώρα νέων παικτών. Ανέβηκε όλη η περσινή ομάδα των νέων στην πρώτη ομάδα και με αυτούς θέλουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Η ομάδα του νησιού του Αργοσαρωνικού από την περίοδο που ανέβηκε στην Α1 ανδρών βρίσκεται πάντα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Έτσι έγινε και πέρυσι καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην κανονική διάρκεια και την 5η στα πλέι οφ. Έχοντας ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών φέτος θέλει να φανεί αντάξιος στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Κραβαρίτης. «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών. Ο Ολυμπιακός είναι μια κατηγορία μόνος του. Ο Παναθηναϊκός, η Βουλιαγμένη και ο ΠΑΟΚ θα παλέψουν για μια θέση στους τελικούς και οι υπόλοιπες ομάδες που ήταν πέρυσι μέσα στην οχτάδα θα δώσουν τη μάχη τους για την είσοδο στα play- offs.Ταβάνι μας πιστεύω ότι θα είναι η 4η ή η 5η θέση. Πιστεύω ότι φέτος θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ειδικά από την ώρα που ο Παναθηναϊκός ,η Βουλιαγμένη και ο ΠΑΟΚ έχουν ενισχυθεί σημαντικά στις θέσεις των ξένων παικτών».

Η ανδρική ομάδα της Γλυφάδας πέρυσι κατέκτησε την 7η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Φέτος με τις μεταγραφές που έκανε και με αρκετούς νέους παίκτες στο ρόστερ της, ελπίζει σε κάτι καλύτερο από πέρυσι.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Μάζης. «Θα θέλαμε να μπούμε στα πλέι οφ . Αυτός είναι ο υπέρτατος στόχος για την ομάδα. Θα παλέψουμε γι’ αυτό το στόχο και βήμα βήμα ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Ο ΝΟ Χίου συμμετέχει για 38η συνεχόμενη σεζόν στην υψηλότερη κατηγορία του πρωταθλήματος της υδατοσφαίρισης των ανδρών και φιλοδοξία των ανθρώπων του νησιού του βορείου Αιγαίου είναι να δουν την ομάδα τους όσο ψηλότερα γίνεται. Στόχους δεν μπορούν να θέσουν από την αρχή της σεζόν, σε μια ομάδα στην οποία έγιναν αρκετές αλλαγές.

Ο προπονητής του ΝΟ Χίου, Μάκης Μικέδης, τόνισε: «Στόχος της ομάδας είναι να παλεύει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίζει κάτι από κάθε αγώνα. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλό υλικό, αλλά οι περισσότερες ομάδες εμφανίζονται ενισχυμένες. Ο στόχος της ομάδας θα έρθει στην πορεία. Ο χρόνος θα δείξει που μπορούμε να φτάσουμε».

Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου κατέκτησε πέρυσι την ένατη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Με την κατάκτηση της ένατης θέσης κέρδισε και την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια και για φέτος.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Νικόλαος Μαμούρης: «Στόχος μας είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω φέτος. Δηλαδή να μην παίξουμε όπως πέρυσι στα πλέι –άουτ για να κερδίσουμε την παραμονή μας. Ακόμα στόχος μας είναι να αφομοιώσουμε τους νέους παίκτες που ήρθαν φέτος , αλλά και όσους είναι νεαροί στην ηλικία στο ρόστερ μας για να δέσει η ομάδα. Θέλουμε φέτος να παίξουμε ωραίο πόλο».

Ο ΝΟ Καλαμακίου την περσινή σεζόν παρέμεινε στην κατηγορία μέσα από την διαδικασία των πλέι άουτ. Η ομάδα των νοτίων προαστίων θα παρουσιαστεί με καινούριο προπονητή τον Πέτρε Σάντα με στόχο να μείνει για ακόμη μια χρονιά στην Α1.

Ο προπονητής της ομάδας Πέτρε Σάντα σημείωσε για τους στόχους της χρονιάς: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία».

O NO Πατρών θα βρεθεί στην Α1 Ανδρών και θα εκπροσωπήσει την Αχαΐα στηριζόμενος ως επί το πλείστον στα παιδιά της πόλης. Η ομάδα του ΝΟΠ φιλοδοξεί να παραμείνει στην κατηγορία μετά το περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε στην Α2 κατηγορία.

Για τους στόχους της ομάδας μίλησε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Λαμπάτος: «Ξέρουμε ότι ο στόχος της παραμονής είναι δύσκολος αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία. Βασιζόμαστε σε παιδιά από την περιοχή και έχουμε πλάνο 3ετίας. Βραχυπρόθεσμος στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Αν έρθει το χειρότερο σενάριο θα προχωρήσουμε, αλλά θα ήταν καλό για τα παιδιά να παίζουμε και του χρόνου στην Α1».

Η αγωνιστική περίοδος 2016-2017 βρίσκει την ομάδα της Νέας Σμύρνης να επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία της υδατοσφαίρισης των ανδρών. Στην ομάδα του Πανιωνίου έγιναν φέτος πολλές αλλαγές παικτών καθώς ήρθαν 11 νέοι παίκτες και αποχώρησαν 13 παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Δήμου. «Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Είμαστε μια απ’ τις δύο ομάδες που ανέβηκαν φέτος. Έχουν αλλάξει τα πράγματα στην Α1. Άλλες ομάδες έχουν ενισχυθεί και άλλες έχουν αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι. Το πρωτάθλημα θα είναι τριών ταχυτήτων αν πούμε ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα κάνει ήττα στο πρωτάθλημα και θα χάσει τον τίτλο. Μετά θα υπάρξουν οι ομάδες που θα παλέψουν για να μπουν στις θέσεις 2 έως 6 και μια Τρίτη κατηγορία θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή».

Τα ρόστερ των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τερματοφύλακες

Πάβιτς Γιόσιπ (1982) (Κροατία)

Γαλανόπουλος Στέφανος (1993)

Δαλμαράς Στυλιανός (1999)

Αμυντικοί

Δελακάς Ιωάννης – Ευάγγελος (1985)

Ποντικέας Κυριάκος (1991)

Μπούσλιε Άντρο (1986) (Κροατία)

Περόπουλος Δημήτριος (2000)

Αλαμάνος Αλέξανδρος (2000)

Περιφερειακοί

Μυλωνάκης Εμμανουήλ (1985)

Γενηδουνιάς Κωνσταντίνος (1993)

Φουντούλης Ιωάννης (1988)

Γιάνοβιτς Μλάνταν (1984) (Μαυροβούνιο)

Ντόσκας Γεώργιος (1984)

Εσπανιόλ Άλμπερτ (1985) (Ισπανία)

Αργυρόπουλος – Κανακάκης Στυλιανός (1996)

Πρέκας Εμμανουήλ (1996)

Μπραΐμης Διονύσιος (2000)

Χριστοφορίδης Γεώργιος (2000)

Φουνταριστοί

Μουρίκης Κωνσταντίνος (1988)

Κολόμβος Χριστόδουλος (1988)

Χαλυβόπουλος Ιπποκράτης (2000)

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Τερματοφύλακες

Ζερδεβάς Εμμανουήλ (1997)

Κουρούβανης Δημήτριος (1998)

Βλαχοτάσιος Βάϊος (1999)

Αμυντικοί

Τίγκας Δημήτρης (1994)

Γούβης Κωνσταντίνος (1994)

Δελαγραμμάτικας Νικόλαος (1998)

Γραμματικός Αχιλλέας (2000)

Περιφερειακοί

Αφρουδάκης Χρήστος (1984)

Καπότσης Μάριος (1991)

Βελώνιας Ιωάννης (1993)

Χρυσοσπάθης Χρυσοβαλάντης – Αθανάσιος (1994)

Κοπελιάδης Νικόλαος (1996)

Καλαϊτζής Γεώργιος (1997)

Γκίκας Γιώργος (1999)

Κουρούβανης Νικόλαος (2000)

Δήμου Δημήτρης (2000)

Ξανθόπουλος Σταύρος (2000)

Καλογερόπουλος Ευστάθιος (2001)

Φουνταριστοί

Βίτσο Νεμάνια (1994) (Σερβία)

Σολανάκης Εμμανουήλ (1994)

Πάτερος Θοδωρής (2000)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τερματοφύλακες

Γαλανίδης Κωνσταντίνος (1990)

Καλομενίδης Λουκάς (1997)

Κούτουφας Γεώργιος (1999)

Αμυντικοί

Τοράκης Γεώργιος (1989)

Καπετανάκης Γρηγόριος (1997)

Καλογεράκος Παντελεήμων (1996)

Περιφερειακοί

Βιτέλλας Κωνσταντίνος - Μάριος (1991)

Δερμιτζάκης Δημοσθένης (1991)

Καρούντζος Διονύσιος (1985)

Πίσσας Τηλέμαχος (1995)

Οικονομίδης Γεώργιος (1999)

Φλωρόπουλος Κωνσταντίνος (1999)

Πιτσιλάδης Δημήτριος (1999)

Μπερτόλης Στέφανος (2001)

Βασιλακάκης Βασίλειος (2000)

Βάσιτς Ντούσαν (1993) (Σερβία)

Λίντχουτ Ρόμπιν (1990) (Ολλανδία)

Φουνταριστοί

Φώσκολος Άγγελος (1995)

Χαραλαμπόπουλος Άγγελος - Χαράλαμπος (1990)

Παπαδημητρίου Δημήτριος (1998)

ΕΘΝΙΚΟΣ

Τερματοφύλακες

Τζωρτζάτος Παναγιώτης (1992)

Κουμής Αλέξανδρος (1995)

Ματθαίου Σπύρος (2000)

Αμυντικοί

Μπεριστιάνος Ιωάννης (1988)

Καζάζης Μιχάλης (1994)

Πρωτοψάλτης Πέτρος (1999)

Κόχειλας Νικήτας (1983)

Περιφερειακοί

Φουτρής Στέφανος (1994)

Τζώρτζης Ιωάννης (1996)

Παπαδόγκωνας Παναγιώτης (1987)

Χονδροκούκης Κωνσταντίνος (1999)

Σιώνης Θωμάς (1990)

Φουτρής Αλέξανδρος (1991)

Σκληρός Αθανάσιος (1991)

Μπιλάλης Γιάννης (1992)

Ξανθόπουλος Παναγιώτης (1996)

Ξυλούρης Μιχάλης (2000)

Γέμελος Μερκούριος (2000)

Παπαγεωργίου Στάθης (1999)

Φουνταριστοί

Τσαγκάρης Ποσειδώνας – Εμμανουήλ (1992)

Αγκόρτσας Ιωάννης (1997)

ΠΑΟΚ

Τερματοφύλακες

Καραμπέτσος Φίλιππος (1977)

Κεχαγιάς Ευστράτιος (1991)

Σιορδίλης Ξενοφών (1998)

Φοροτζίδης Ηλίας (1996)

Αμυντικοί

Προσινικλής Νικόλαος (1994)

Μουρατίδης Παύλος (1997)

Περιφερειακοί

Παπαποστόλους Χρήστος (1993)

Τσολακούδης Νικόλαος (1997)

Σιώπκας Πέτρος (1997)

Νάνος Χαράλαμπος (1998)

Πολύζος Αλέξανδρος (1998)

Λάσκαρης Δημήτριος (1998)

Δημητριάδης Νικόλαος (1996)

Βοζίκης Πρόδρομος (1999)

Μπόλκας Μιχαήλ (1998)

Κατζάλης Θεόδωρος (1991)

Σάριτς Γιόβαν(1982) (Μαυροβούνιο)

Ζάτοβιτς Γιουράι(1982) (Σλοβακία)

Φουνταριστοί

Νικολαΐδης Δημήτριος (1999)

Προσινικλής Πολυμέρης (1998)

ΥΔΡΑΪΚΟΣ

Τερματοφύλακες

Φλέγκας Κωνσταντίνος (1988)

Μιγόπουλος Μιχαήλ (1996)

Αμυντικοί

Κοκκινάκης Κωνσταντίνος (1975)

Μιτελούδης Δημήτριος (1982)

Περιφερειακοί

Μπλάνης Φώτιος (1980)

Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος (1980)

Χατζηκυριακάκης Μάριος (1984)

Στελλάτος Νικόλαος (1979)

Μαυρωτάς Γεώργιος (1967)

Καϊάφας Φίλιππος (1968)

Καλακώνας Θεόδωρος (1974)

Θαλασσινός Μιχαήλ (1994)

Λιαπάκης Εμμανουήλ (1997)

Κοτσάφτης Απέργης Ορέστης (1998)

Λαδάς Απόστολος (1998)

Ξενάκης Νικόλαος (1994)

Aλεξαντρέσκου Αντόνιο Γκεόρκγε (1997)(Ρουμανία)

Φουνταριστοί

Βλοντάκης Αντώνιος (1975)

Σαρτζετάκης Μιχαήλ (1996)

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τερματοφύλακες

Γαβαλάς Θωμάς(1984)

Μάντης Αδαμάντιος (1998)

Βατίστας Ανδρές (1999)

Αμυντικοί

Κατσαούνης Γεώργιος (1982)

Σκουμπάκης Δημήτριος (1998)

Ρομπόπουλος Χαράλαμπος (1999)

Τζελάτης Δημήτριος (1994)

Λιάσκος Βασίλειος (1999)

Περιφερειακοί

Παπαναστασίου Αλέξανδρος (1999)

Αλβέρτης Νικόλαος (1995)

Παπούκας Χρήστος (1995)

Παπασηφάκης Νικόλαος (1998)

Γιαννόπουλος Γρηγόριος (1998)

Χατζηγούλας Μάριος (1995)

Αγγελίδης Άγγελος (1982)

Χρονόπουλος Θεόδωρος (1999)

Σiράπογλου Μάριος(1998)

Καναβός Δημήτριος (1995)

Φουνταριστοί

Φωτόπουλος Σπυρίδων (1994)

Αλεξίου Κίμων (1998)

Παπανικολάου Νικόλαος (2000)

ΝΟ ΧΙΟΥ

Τερματοφύλακες

Αϊβαλιώτης Χαρίλαος (1990)

Μεννής Μαστρομιχαλάκης Ορφέας (1996)

Κουτής Σταμάτιος (2001)

Αμυντικοί

Καλαργυρός Νικόλαος (1998)

Μολοχάδης Σταμάτιος (1998)

Αγιωργούσης Νικόλαος – Δημοσθένης (1999)

Περιφερειακοί

Κανδιόγλου Γιώργος (1984)

Σωτηράκης Νικόλαος (1997)

Γεώργαλος Αλέξανδρος (1993)

Μαχαλιάς Αντώνιος (1998)

Καλλής Φοίβος (1998)

Μπερτόλης Παναγιώτης (1998)

Γκιουβέτσης Κωνσταντίνος (1999)

Σωτηριανός Νικόλαος (1999)

Κόλλιας Κωνσταντίνος (1996)

Μέλλος Νικόλαος (1995)

Θωμάκος Ιωάννης (1977)

Τεσάνοβιτς Ντόρντε (1990) (Μαυροβούνιο)

Βουκμίροβιτς Μάρκο (1994) (Μαυροβούνιο)

Φουνταριστοί

Μιμίδης Στυλιανός (1989)

Αλάτσης Αναστάσιος (1998)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τερματοφύλακες

Τσαλκάνης Κωνσταντίνος (1982)

Κατσαγούνος Δημήτριος (1997)

Σπηλιώπουλος Φώτιος (1999)

Αμυντικοί

Γαβαλάς Ιωάννης (1983)

Σπηλιωτόπουλος Κωνσταντίνος (1993)

Καραγιάννης Κωνσταντίνος (1980)

Μαρινάγης Γεώργιος (1995)

Περιφερειακοί

Θεοδωρόπουλος Αργύρης (1981)

Κουρλιάφτης Ιωάννης (1989)

Δανούρδης Μιχάλης (1992)

Τρούλος Χαράλαμπος (1997)

Πέττας Ευστάθιος (1997)

Φύταλης Βασίλης (1998)

Γαρδίκας Νικόλαος (1998)

Αλαφραγκής Ιωάννης (1999)

Βακολέτος Ιωάννης (1999)

Χάλαρης Μάριος (1999)

Πανταζής Ιάσονας (1997)

Γωνιωτάκης-Κορδέρας Μιχαήλ - Άγγελος (2001)

Φουνταριστοί

Τσαχειλίδης Εμμανουήλ (1997)

Κάκαρης Κωνσταντίνος (1999)

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Τερματοφύλακες

Γρηγοριάδης Ιάσωνας (1996)

Φλώρος Χρήστος (1982)

Μπελιάς Δημήτριος (1997)

Αμυντικοί

Καφετζόπουλος Νικόλαος (1980)

Μπραζιτίκος Ξενοφών (1996)

Φαναριώτογλου Αγησίλαος (1978)

Δουδέσης Πέτρος (1989)

Περιφερειακοί

Αλεβίζος Γιώργος (1992)

Ιωαννίδης Ιωάννης (1995)

Κομζιάς Αχιλλέας (1995)

Λομβάρδος Δημήτριος (1993)

Μαμόγλου Φώτιος (1990)

Φλώρος Ανδρέας (1986)

Φράγκος Εμμανουήλ (1993)

Φωκάς Γεώργιος (1995)

Χάλαρης Ιωάννης (1995)

Τρόβας-Κυριαζάκος Αναστάσιος

Μπεκές Χαράλαμπος (1997)

Αθανασάκος Σταύρος (2000)

Φουνταριστοί

Αναγνωστόπουλος Διονύσης (1997)

Καστανάκης Θεόδωρος (1992)

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

Τερματοφύλακες

Ορφανός Παναγιώτης (1983)

Λυμαράκης Κωνσταντίνος (1999)

Αθανασόπουλος Πελοπίδας (2001)

Αμυντικοί

Φύκουρας Ιάσωνας (1991)

Καλιωράκης Νίκος (1995)

Αθανασίου Νίκος (1998)

Δίπλαρος Μιχάλης (1999)

Βικάτος Αναστάσιος (1999)

Κρίκης Αθανάσιος (2001)

Περιφερειακοί

Κανελλόπουλος Βασίλης (1983)

Γκότσης Παναγιώτης (1990)

Τουλγαρίδης Νικόλαος (1992)

Κανελλόπουλος Γιώργος (1996)

Γουρδούπης Νικόλαος (1999)

Γατομάτης Άγγελος (1999)

Πασσάς Θαραλλέος (2000)

Ανδρικόπουλος Νικόλαος (2001)

Φουνταριστός

Κωνσταντακόπουλος Αναστάσιος (1993)

Παπάκος Ιωάννης (1995)

Δουρίδας Ιωάννης (1999)

Νταλάπας Ζαφείρης (1999)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερματοφύλακες

Πρωτονοτάριος Στυλιανός (1981)

Πιτούλης Αναστάσιος (1997)

Σιάχος Πέτρος (1998)

Αμυντικοί

Ποταμιάνος Ευάγγελος (1995)

Μαζοκοπάκης Ιωάννης (1996)

Μαργουνάκης Γεώργιος (1999)

Περιφερειακοί

Κουτσιαλής Χρήστος (1989)

Γαβαλάς Γαβριήλ (1994)

Καρακάσης Νικόλαος (1995)

Βέκκος Μιχαήλ (1996)

Θεοδόσης - Παπαλούκάς Διονύσιος (1997)

Πανταζόπουλος Γιάννης (1997)

Βυθούλκας Άγγελος (1999)

Γαβαλάς Σπύρος (1999)

Παπαδόπουλος Δημήτρης (2001)

Αβαγιάνος Μιχάλης (2000)

Μπαλαχούτης Νικόλαος (2000)

Φουνταριστοί

Σταυρόπουλος Άκης (1979)

Κουλιεράκης Νικόλαος (1990)

Δημακόπουλος Νικόλαος (1999)

Πρωτάθλημα πολλών ταχυτήτων

Τι έκαναν στις μεταγραφές

Ολυμπιακός

Ήρθαν: Εσπανιόλ Άλμπερτ, Γιάνοβιτς Μλάνταν, Μπούσλιε Άντρο, Πρέκας Εμμανουήλ, Αργυρόπουλος – Κανακάκης Στυλιανός

Έφυγαν: Βλαχόπουλος Άγγελος, Γούνας Αλέξανδρος, Δερβίσης Γιώργος, Σμιθ Τζέσε, Μάγιαρακ Μπλάι

Βουλιαγμένη

Ήρθαν: Δημήτρης Τίγκας, Νεμάνια Βίτσο, Εμμανουήλ Σολανάκης

Έφυγαν: Τσαλκάνης, Παπαδόγκωνας, Βικάλο, Βουλγαράκης, Ελμισιάν, Καλής, Μολοχάδης

Παναθηναϊκός

Ήρθαν: Ρόμπιν Λίντχουτ (Ματαρό), Βάσιτς Ντούσαν (Φλωρεντία), Γαλανίδης Κώστας (ΝΟ Χίου), Πίσσας Τηλέμαχος (Νηρέας Χαλανδρίου), Φώσκολος Άγγελος (Υδραϊκός), Χαραλαμπόπουλος Άγγελος-Χαράλαμπος (Εθνικός).

Έφυγαν: Καραμπέτσος (ΠΑΟΚ), Γαβαλάς (Παλαιό Φάληρο), Κονγουεϊ (Καναδάς), Πρίμορατς (Κουίντο), Πανταζόπουλος (Πανιώνιος), Αφρουδάκης Γ. (Σταμάτησε), Σαρτζετάκης (Υδραϊκός).

Εθνικός

Ήρθαν: Τσαγκάρης Ποσειδώνας (Π. Φάληρο), Πρωτοψάλτης Πέτρος (Π. Φάληρο), Φουτρής Αλέξανδρος (Πανιώνιος), Καζάζης Μιχάλης (Γλυφάδα), Σκληρός Αθανάσιος (Παναθηναϊκός), Αγκόρτσας Γιάννης (Ηρακλής), Παπαδόγκωνας Παναγιώτης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Αλέξανδρος Κουμής Αλέξανδρος (Ουτρέχτη), Σιώνης Θωμάς (Π. Φάληρο)

Έφυγαν: Αργυρόπουλος Στέλιος (Ολυμπιακός), Χατζηκυρικάκης Μάριος (Υδραϊκός), Θαλασσινός Μιχάλης (Υδραϊκός), Αιβαλιώτης Χάρης (ΝΟ Χίου), Micic Marko (σταμάτησε)

ΠΑΟΚ

Ήρθαν: Καραμπέτσος (Παναθηναϊκός),Σάριτς(Βάσας),Ζάτοβιτς(Νόβακι)

Έφυγαν: Μαζοκοπάκης (Πανιώνιος), Σολανάκης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κουτσιαλής (Πανιώνιος), Μιτελούδης (Υδραϊκός), Κόχειλας Γ. (Σταμάτησε), Θωμάκος (ΝΟ Χίου), Τζελάτης (ΑΝΟ Γλυφάδας)

Υδραϊκός

Ήρθαν: Σαρτζετάκης (ΠΑΟ), Aλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Θαλασσινός (Εθνικός), Κοτσάφτης (ΑΝΟ Γλυφάδας), Χατζηκυριακάκης (Εθνικός), Μιτελούδης (ΠΑΟΚ),

Έφυγαν: Ποταμιάνος Φώσκολος, Τσαχειλίδης, Λουιζίδης, Μαυρωτάς Λ.

Γλυφάδα

Ήρθαν: Αγγελίδης Άγγελος (ΝΟ Καλαμακίου), Κατσαούνης Γεώργιος (ΝΟ Καλαμακίου), Αλεξίου (Παλαιό Φάληρο), Τζελάτης Δημήτριος (ΠΑΟΚ), Ρομπόπουλος Χαράλαμπος (ΝΟ Βουλιαγμένης).

Έφυγαν: Παπαδόπουλος Γιώργος (Απόλλων Σμύνρης),Κουλιεράκης Νικόλαος (Πανιώνιος), Καζάζης Μιχάλης (Εθνικός), Κοτσάφτης Ορέστης (Υδραϊκός), Δουρίδας Ιωάννης (ΝΟΠ).

ΝΟ Χίου

Ήρθαν: Αϊβαλιώτης Χαρίλαος (Εθνικός), Γεώργαλος Αλέξανδρος (ΑΕ Χαϊδαρίου), Καλλής Φοίβος (ΝΟ Βουλιαγμένης), Μολοχάδης Σταμάτιος (ΝΟ Βουλιαγμένης), Μπερτόλης Παναγιώτης (Παναθηναϊκός), Κόλλιας Κωνσταντίνος (Πανιώνιος), Θωμάκος Ιωάννης (ΠΑΟΚ), Βουκμίροβιτς Μάρκο (Μπούντβα)

Έφυγαν: Γαλανίδης Κώστας (Παναθηναϊκός), Ντούλος Νίκος (Άρης), Φουντούλης Γιώργος (σταμάτησε), Καρακάσης Νίκος (Πανιώνιος), Καρακάσης Χρήστος (Ιωνικός), Μέλλος Αριστείδης, Παττακός Νικόλαος

Παλαιό Φάληρο

Ήρθαν: Τσαλκάνης, Δανούρδης, Κουρλιάφτης, Τσαχειλίδης, Γαβαλάς, Μαρινάγης, Καραγιάννης

Έφυγαν: Φλώρος Χ., Φλώρος Αν., Καζάκος, Φωκάς, Τσαγκάρης, Αλεξίου, Χαριτάκης, Χάλαρης, Σιώνης, Ξενάκης, Παναγούλης, Αμπατζόγλου, Αθανασίου.

ΝΟ Καλαμακίου

Ήρθαν: Χ. Φλώρος, Αν. Φλώρος, Καστανάκης, Φαναριώτογλου, Φωκάς, Ιωαννίδης, Χάλαρης, Λομβάρδος, Κομζιάς, Γρηγοριάδης, Μπεκές.

Έφυγαν: Πρωτονοτάριος, Μητρόπουλος, Κατσαούνης, Αγγελίδης, Λιοτσάκης, Πίσσας, Αφρουδάκης Ζ, Δερμιτζάκης, Χατζηδάκης, Σάντα

ΝΟ Πατρών

Ήρθαν: Καλιωράκης Νίκος, Αθανασίου Νίκος, Δουρίδας Ιωάννης, Παπάκος Ιωάννης, Τουλγαρίδης Νικόλαος, Κανελλόπουλος Γιώργος, Δίπλαρος Μιχάλης, Νταλάπας Ζαφείρης

Έφυγαν: Ρογδάκος Νικόλαος, Κοντάκος Αθανάσιος, Πολλάτος Ιάσωνας, Λεβεντάκος Παναγιώτης, Καβουρντζής Αθανάσιος, Στροφύλλας Αλέξης, Μπιτσάκος Δημήτριος, Λάππας Ηλίας

Πανιώνιος

Ήρθαν:Πρωτονοτάριος (ΝΟ Καλαμακίου), Κουλιεράκης (ΑΝΟ Γλυφάδας), Κουτσιαλής (ΠΑΟΚ), Σταυρόπουλος (Απόλλων Σμύρνης.), Ποταμιάνος (Υδραϊκός), Θεοδόσης-Παπαλουκάς (ΝΟ Βουλιαγμένης), Βέκκος (ΝΕ Πατρών), Πανταζόπουλος (ΠΑΟ), Μαζοκοπάκης (ΠΑΟΚ), Καρακάσης (ΝΟ Χίου), Γαβαλάς Σ. (ΟΣΦΠ).

Έφυγαν: Παρασκευόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λύκαρης, Μανώλης, Κωνσταντόπουλος, Τοροσιάδης, Τσακιράκης, Αγκόρτσας, Παπαδογιάννης, Αθανασίου, Δούκας, Κουλαξίζης, Μπουγιούρης.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών:

Α’ ΓΥΡΟΣ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/10/2016)

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΧΙΟΥ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/11/2016)

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΠΑΟΚ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/11/2016)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΟΚ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/11/2016)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ

ΠΑΟΚ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/11/2016)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΟΚ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3/12/2016)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΟΚ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΟ ΧΙΟΥ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/12/2016)

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/12/2016)

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΝΟ ΧΙΟΥ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/1/2017)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/1/2017)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΟΚ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/1/2017)

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Β’ ΓΥΡΟΣ

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28/1/2017)

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/2/2017)

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΧΙΟΥ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/2/2017)

ΠΑΟΚ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/2/2017)

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25/2/2017)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΠΑΟΚ - ΝΟ ΧΙΟΥ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/3/2017)

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΟΚ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/3/2017)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΟΚ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/3/2017)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/3/2017)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΠΑΟΚ

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29/3/2017)

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΠΑΟΚ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/4/2017)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ