ΠΟΛΟ

Πρωινή νίκη η εθνική ανδρών

Πρωινή νίκη η εθνική ανδρών
INTIME SPORTS

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε 10-7 την Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια στην 1η αγωνιστική του "Σαμαρτζίδης Καπ". Το βράδυ (20.30) οι Έλληνες παίζουν με την Κροατία.

Ιδανική πρεμιέρα πραγματοποίησε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο "Σαμαρτζίδης Καπ". Οι Έλληνες διεθνείς διατήρησαν το αήττητο τους φέτος στα φιλικά, επικρατώντας με 10-7 της Ιταλίας του Σάντρο Καμπάνια.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και στη συνέχεια συντήρησε τη διαφορά. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Φουντούλης που πέτυχε τρία γκολ.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Κροατία επικράτησε με 10-8 της Σερβίας. Το βράδυ η Ελλάδα (20.30) αντιμετωπίζει στη Νέα Μάκρη την χρυσή Ολυμπιονίκη Κροατία και νωρίτερα (19.00) η Ισπανία θα παίξει με την Ιταλία. Η Σερβία έχει ρεπό το απόγευμα.

Το τουρνουά ολοκληρώνεται την Κυριακή (6/7). Και το Σάββατο (5/7) θα πραγματοποιηθούν διπλοί αγώνες.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 3-2, 2-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Σ.Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Γούνας, Τίγκας, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Αφρουδάκης Χ. ,Δελακάς, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Καπότσης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

ΙΤΑΛΙΑ (Σ.Καμπάνια): Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο 1, Τζακόπο, Φιλιόλι, Τζορτζέτι 1, Φοντέλι, Φίγκαρι, Γκάλο 2, Βελότο, Λουόνγκο 1, Αικάρντι 2, Μπρούνι, Ντελούνγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ