ΠΟΛΟ

Προσοχή "καρχαρίες" για την εθνική ανδρών

Προσοχή "καρχαρίες" για την εθνική ανδρών

Η Αυστραλία θα είναι πιθανότητα η αντίπαλος της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου την ερχόμενη Τρίτη (4/8, 18.50) στο Καζάν.

Τους "καρχαρίες" της Αυστραλίας, μια ιδιαίτερη μαχητική ομάδα, θα αντιμετωπίσει η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Καζάν την ερχόμενη Τρίτη (4/8, 18.50). Με την προϋπόθεση βέβαια πως οι Αυστραλοί θα αποκλείσουν τη Νότια Αφρική την Κυριακή (2/8, 20.10) στους χιαστί αγώνες.

Η Αυστραλία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον Δ' Όμιλο μετά την ήττα με 10-9 από τη Σερβία στο φινάλε των αγώνων. Η ομάδα του Μαυροβουνίου που ακολουθούσε τις εξελίξεις, έπαιξε με την Ιαπωνία στη συνέχεια, νίκησε μόλις με 16-10 και η Αυστραλία υπερίσχυσε στη διαφορά τερμάτων (σ.σ. 5-5 το μεταξύ τους παιχνίδι).

Το Μαυροβούνιο είχε τη δυνατότητα επιλογής αντιπάλου στα προημιτελικά, Ελλάδα ή Κροατία, και φαίνεται ότι προτίμησε τους "χρυσούς" Ολυμπιονίκες του Λονδίνου και την τρίτη θέση στον όμιλο τους. Στο τέταρτο οκτάλεπτο με τους Ιάπωνες οι Μαυροβούνιοι περίμεναν να τελειώσει το ματς, σημείωσαν τρία γκολ και δέχθηκαν τέσσερα από τους Ασιάτες.

Στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας αγωνίζεται ο Τζον Κότεριλ, γνωστός μας από το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι διεθνείς θα πρέπει να μοχθήσουν για να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά απέναντι σε μια ομάδα που υστερεί σε ποιότητα, αλλά υπερτερεί σε δύναμη.

Προς το παρόν προηγείται η αποψινή αναμέτρηση της αήττητης εθνικής ανδρών με την οικοδέσποινα Ρωσία (31/7, 18.50, live από το Sport24.gr) στο φινάλε των υποχρεώσεων της στη φάση των ομίλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ