ΠΟΛΟ

Πρόκριση στα ημιτελικά για την Εθνική, 15-5 την Κίνα

Πρόκριση στα ημιτελικά για την Εθνική, 15-5 την Κίνα

Την πρόκρισή της στον αυριανό (25/6) ημιτελικό της τελικής φάσης του World League, που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας, εξασφάλισε η Εθνική, ανδρών νικώντας με 15-5 την Κίνα . Τελευταίο εμπόδιο για την πρόκριση στον τελικό θα είναι οι ΗΠΑ.

Την πρόκρισή της στον αυριανό (25/6) ημιτελικό της τελικής φάσης του World League, που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας, εξασφάλισε η Εθνική Ομάδα πόλο ανδρών, νικώντας με 15-5 την Κίνα στον προημιτελικό. Τελευταίο εμπόδιο για την πρόκριση στον τελικό θα είναι η ομάδα των ΗΠΑ.

Η ελληνική ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, αφού στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου βρέθηκε μπροστά με 4-1. Στη συνέχεια και μέχρι το ημίχρονο η διαφορά είχε φτάσει τα 6 γκολ (9-3) και η νίκη είχε εξασφαλιστεί.

Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν χαλάρωσαν και έφτασαν τη διαφορά στα 10 γκολ. Πρώτος σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ο φουνταριστός, Μανώλης Σολανάκης, με 3 γκολ.

Οκτάλεπτα: 4-1, 5-2, 2-1, 4-1

Ελλάδα: Τίγκας 2, Δερβίσης 1, Φουντούλης 2, Ποντικέας 1, Αφρουδάκης 2, Σολανάκης 3, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1.

Κίνα: Γουεινχόνγκ 1, Ζονγκξιάνγκ 1, Τσουφένγκ 3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ