ΠΟΛΟ

Προετοιμασία με 19 παίκτριες

Προετοιμασία με 19 παίκτριες
INTIME SPORTS

Δεκαεννιά παίκτριες, όλες με ευρωπαϊκούς τίτλους στο ενεργητικό τους, κάλεσε ο Γιώργος Μορφέσης για προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία την Τρίτη του Πάσχα (22/4).

Καμπ προετοιμασίας πραγματοποιεί η εθνική γυναικών τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη. Ο Γιώργος Μορφέσης κάλεσε 19 παίκτριες για προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με την Ουγγαρία την Τρίτη του Πάσχα (22/4) στην πόλη Σεκεσφεχερβάρ.

Πρόκειται για οκτώ παίκτριες από τη Βουλιαγμένη, οκτώ από τον Ολυμπιακό και τρεις νεαρές παίκτριες από τη Γλυφάδα, τη Νικολέτα Ελευθεριάδου, τις Μαρία και Ειρήνη Πάτρα.

Οι δύο τελευταίες είναι κόρες του παλιού τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας και νυν συνεργάτη του Σάκη Κεχαγιά στην εθνική ανδρών, Βαγγέλη Πάτρα.

Η ελληνική ομάδα θα φιλοξενηθεί στο κλειστό καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά. Οι παίκτριες είναι οι παρακάτω: Έλενα Κούβδου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Τίνα Κοντογιάννη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ελένη Ξενάκη, Χριστίνα Τσουκαλά (ΝΟ Βουλιαγμένης), Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μαρία Σώρα, Άλκηστη Αβραμίδου, Μικαέλα Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου (Ολυμπιακού), Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαρία Πάτρα, Ειρήνη Πάτρα (Γλυφάδα).

Όλες έχουν κατακτήσει χρυσά μετάλλια με την εθνική γυναικών ή με τις μικρότερες εθνικές ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ