ΠΟΛΟ

Προ Ρέκο-Ολυμπιακός 17-12

Προ Ρέκο-Ολυμπιακός 17-12
INTIME SPORTS

Κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό στην Ιταλία και ήττα από την πανίσχυρη Προ Ρέκο παρουσία του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό στην Ιταλία. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν με 17-12 από την Προ Ρέκο για την 3η αγωνιστική του Α' Ομίλου του Champions League.

Περισσότερο ενοχλητική και από την ήττα για τον Θοδωρή Βλάχο ήταν η κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στον αγώνα, η χειρότερη φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό ήταν το πρώτο χαμένο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν. Θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες στις 28 Ιανουαρίου στο Έγκερ. Η ουγγρική ομάδα μοιράζεται με τον Ολυμπιακό τη δεύτερη θέση μετά την επικράτηση της στη Μπρέσια την Τετάρτη (14/1).

Η Προ Ρέκο προηγήθηκε με 4-2 με τέσσερα γκολ σε ισάριθμες επιθέσεις στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει σε 4-3 με τον Μπλάι Μάλιαρακ στον παίκτη παραπάνω. Στο ξεκίνημα του δευτερου οκταλέπτου ο Ολυμπιακός έχασε τον Κυριάκο Ποντικέα με τους Σέρβους της Ρέκο του Ιγκορ Μιλάνοβιτς να συντηρούξν τη διαφορά στα δύο γκολ.

Με το δεύτερο γκολ του Αλέξανδρου Γούνα ο Ολυμπιακός μείωσε σε 7-5 με τον Γιώργο Ντόσκα να κερδίζει τον Στέφανο Τεμπέστι και να διαμορφώνει το 7-6 στα 1:30 πριν από το τέλος του ημιχρόνου.

Θυμηθείτε πως καλύψαμε LIVE τον αγώνα Προ Ρέκο-Ολυμπιακός

Στο τρίτο οκτάλεπτο άνοιξε η διαφορά υπέρ των γηπεδούχων με το σκορ να διαμορφώνεται σε 14-8. Νωρίτερα ο Τεμπέστι είχε αποκρούσει δύο κερδισμένα πέναλτι του Ολυμπιακού, ένα με αντίπαλο τον Φουντούλη και ένα δεύτερο, άσχημα εκτελεσμένο, από τον Μάλιαρακ.

Ο νικητής είχε ήδη κριθεί. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά ενόψει του δεύτερου αγώνα στο "Παπαστράτειο". Καθοριστικός ο Κώστας Μουρίκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο διαμόρφωσε σε γκολ ο Φουντούλης (16-10) με τον διεθνή φουνταριστό να μειώνει στη συνέχεια (16-11) στον παίκτη παραπάνω. Το τελικό 17-12 διαμόρφωσε ο Αλέξανδρος Γούνας.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής της Σαμπντόρια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος που αγωνίστηκε στο παρελθόν στη "Σαμπ" τιμήθηκε από τη διοίκηση της Ρέκο.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-3, 6-2, 3-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Ι.Μιλάνοβιτς): Τεμπέστι, Πγιέτλοβιτς 1, Γιόκοβιτς 3, Φιλιόλι 3, Ντι Φούλβιο, Φελούγκο, Τζιάκοπο, Πρλαΐνοβιτς 4, Φιγκάρι, Φιλίποβιτς 2, Φοντέλι 2, Τζίτο 2, Παστορίνο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Βλαχόπουλος, Φουντούλης 2, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Γούνας, Γαλανίδης.

Βαθμολογία Α' Ομίλου

1.Προ Ρέκο 9β.

2.Ολυμπιακός 4

-.Έγκερ 4

4.Ραντνίτσκι 3

5.Μπρέσια 2

6.Μπαρτσελονέτα 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ