ΠΟΛΟ

Πρεμιέρα για την Εθνική κόντρα στην Ολλανδία

Πρεμιέρα για την Εθνική κόντρα στην Ολλανδία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον πρώτο της αγώνα στην προκριματική φάση του World League δίνει στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών.

Αντίπαλος της η αντίστοιχη της Ολλανδίας, που μαζί με τη Ρωσία μετέχουν στον Α’ Προκριματικό Όμιλο της Ευρώπης, για τη φετινή διοργάνωση.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.00 και θα έχει απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από τη NOVASports. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Αλμπέρτο Ροβίντα (Ιταλία), με τον Πέτερ Μόλναρ (Ουγγαρία) και παρατηρητής ο Αλεξάνταρ Σόσταρ (Σερβία).

Η Εθνική μας ομάδα συγκεντρώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά και προπονήθηκε, εν όψει του σημερινού (29/11) αγώνα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σάκη Κεχαγιά να έχει στη διάθεση του 17 πολίστριες.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας στην προκριματική φάση του World League: 24 Ιανουαρίου 2017 ΕΛΛΑΔΑ – Ρωσία, 21 Φεβρουαρίου 2017 Ολλανδία – ΕΛΛΑΔΑ, 18 Απριλίου 2017 Ρωσία – ΕΛΛΑΔΑ.

Η Τελική Φάση είναι προγραμματισμένη για τις 6 με 11 Ιουνίου 2017. Προκρίνονται, από τους δύο Ομίλους της Ευρώπη, οι 1οι και ο καλύτερος 2ος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ