ΠΟΛΟ

Πράξη πρώτη με Κίνεφ Κίρισι ο Ολυμπιακός!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμη για την πρώτη πράξη της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κίνεφ Κίρισι είναι η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού (24/2, 13:00). Τι δήλωσαν οι Χάρης Παυλίδης και Άλκηστη Αβραμίδου.

Έτοιμη για την πρώτη πράξη της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κίνεφ Κίρισι είναι η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκες" φιναλίστ αντιμετωπίζουν το Σάββατο (24/02, 13:00) την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κίνεφ Κίρισι, στην επανάληψη του περσινού τελικού της κορυφαίας διοργάνωσης.

Στο Κίρισι, όπου ο Ολυμπιακός πέρυσι στις 29 Απριλίου διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο, όμως γνώρισε την ήττα με 7-6 από την διοργανώτρια του Final 4.

Εκεί, λοιπόν, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για μια σπουδαία πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα (για τέταρτη διαδοχική χρονιά) και να αποκτήσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο την Παρασκευή 17 Μαρτίου (19:30).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Πέμπτη (22/02) το απόγευμα στο Κίρισι και την Παρασκευή (23/02), ολοκλήρωσε με διπλή προπόνηση την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» της Ευρωλίγκα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο, αφορούν το ερωτηματικό που υπάρχει αναφορικά με την συμμετοχή της αρχηγού Φιλιώς Μανωλιουδάκη, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και το αν θα αγωνιστεί θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Παυλίδης: "Να κρατήσουμε χαμηλά το ρυθμό"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Όπως σε όλα τα παιχνίδια, ο στόχος είναι να κερδίσουμε. Τώρα ξέρουμε ότι οι αγώνες με τις Ρώσικες ομάδες και ειδικά στη Ρωσία, είναι πάρα πολύ δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλά το ρυθμό και το σκορ και να ελέγξουμε εμείς το τέμπο του παιχνιδιού. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο καλύτερο μας επίπεδο πιστεύω ότι θα είμαστε στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στον Πειραιά. Πιστεύω ότι και τα δυο παιχνίδια θα είναι κλειστά, οπότε η πρόκριση πολύ πιθανόν να κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι και εκεί η ομάδα θα πρέπει να είναι στην...κορυφή της φορμάς της για αυτή την περίοδο".

Αβραμίδου: "Κάτι χρωστάμε στις Ρωσίδες"

H Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι στιγμής. Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Κίνεφ αφού από την έκβαση τόσο του πρώτου αγώνα όσο και του επαναληπτικού θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία μας στην Ευρώπη. Ωστόσο κοιτάμε το παιχνίδι στη Ρωσία σα να μην υπάρχει άλλο.

Θεωρώ ότι θα κριθεί στην άμυνα και στο πόσο χαμηλά θα κρατήσουμε το σκορ. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, σίγουρα παίζει ρόλο και το μεγάλο ταξίδι αλλά έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι. Είναι η πιο δυνατή αναμέτρηση όλων των ζευγαριών, αφού πρόκειται για τον περσινό τελικό της Ευρωλίγκα και... σίγουρα κάτι χρωστάμε στις Ρωσίδες!".

*Η ανάμετρηση του Ολυμπιακού με την Κίνεφ Κίρισι θα μεταδοθεί μέσω Livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα της ρώσικης ομάδας (http://www.sportkinef.ru), η οποία έχει την ευθύνη της παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ