ΠΟΛΟ

Πιστή στον Ολυμπιακό η Ασημάκη

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÊÁÉ STOIXIMAN.GR ÓÔÇÍ ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ "LEGENDARY VIRTUAL EXPERIENCE" (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÊÁÉ STOIXIMAN.GR ÓÔÇÍ ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ "LEGENDARY VIRTUAL EXPERIENCE" (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όπως ήταν αναμενόμενο η Αλεξάνδρα Ασημάκη ανανέωσε τη συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για άλλα τρία χρόνια.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού προχώρησε σε μία ακόμα εξίσου αναμενόμενη κίνηση.

Ο λόγος για την παραμονή της Αλεξάνδρας Ασημάκη στην ομάδα. Η 29χρονη φουνταριστή πήγε το καλοκαίρι του 2014 στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι τουλάχιστον μέχρι το 2020.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είμαι χαρούμενη που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ολυμπιακός κατάφερε την τελευταία τριετία να συγκαταλέγεται στην ελίτ του Ευρωπαϊκού πόλο, κατέχει τα σκήπτρα στην Ελλάδα και αναμφίβολα καλύπτει τις φιλοδοξίες κάθε αθλήτριας . Στόχος μας είναι η διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων η παραμονή στην ελίτ και να επιστρέψουμε στην κορυφή!".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα Ασημάκη! Η διεθνής αθλήτρια Υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ