ΠΟΛΟ

Πήρε το ντέρμπι η Βουλιαγμένη

Πήρε το ντέρμπι η Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο μέρος η Βουλιαγμένη επικράτησε στο Λαιμό με 10-5 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών. Μεγάλες νίκες για Κέρκυρα και Γλυφάδα στη μάχη της παραμονής.

Σημαντικά παιχνίδια για τη συνέχεια της περιόδου είχαμε στην Α1 πόλο των ανδρών. Η Βουλιαγμένη ήταν εκείνη που πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με 10-5, ενώ σημαντικές νίκες για την παραμονή τους πήραν τόσο η Κέρκυρα όσο και η Γλυφάδα.

Καθάρισε στο δεύτερο

Η Βουλιαγμένη ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι τετράδας με τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 10-5 επί του Τριφυλλιού στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Μέχρι τα μισά της δεύτερη περιόδου οι πράσινοι έμειναν κοντά στο σκορ και δεν επέτρεπαν στη Βουλιαγμένη να ξεφύγει. Τελικά όμως ο ΝΟΒ βρίσκοντας λύσεις σε κρίσιμα σημεία κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά και να πάρει τη νίκη με 10-5.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 3-2, 2-1, 3-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος):Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Γούβης 1, Βελώνιας, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 3, Καρούντζος, Χρυσοσπάθης 1, Μιράλης 1, Τίγκας 2, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Καπετανάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης):Χρονόπουλος, Γκαράνης, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας, Xατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Φώσκολος, Δερμιτζάκης, Σπυρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας, Γερακούδης.

Πήρε και το ντέρμπι του Πειραιά

Την αήττητη πορεία του στην Α1 συνέχισε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στον Εθνικό και πήραν εύκολα τη νίκη με 21-6.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί στο από την αρχή του αγώνα και έδειξαν πως δεν είχαν διάθεση για αστεία. Το 10-4 του πρώτου ημιχρόνου είναι χαρακτηριστικό της εικόνας των δύο ομάδων.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ο Εθνικός δεν μπορούσε να ακολουθήσει και έτσι ήρθε το τελικό 21-6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 21-6

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 5-2, 6-1, 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 3, Καπότσης, Φουντούλης 7, Ποντικέας 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ, Σχίζας 2, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 2.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός 1, Τσολακίδης 1, Κουτσιαλής, Χατζηκυριακάκης 1, Σαλάχας, Βουλγαράκης 1, Χατζηαλέξης 1, Γκιαλής 1, Βιττέλας, Αλεβίζος, Γαβαλάς, Παπαϊωάννου, Βουνισέας, Ρέβελης.

Εύκολα τον Νηρέα ο ΠΑΟΚ

Κρατάει γερά την 3η θέση στη βαθμολογία της Α1 Ανδρών ο ΠΑΟΚ, καθώς επιβλήθηκε εύκολα και επί του Νηρέα Λαμίας με 12-3 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για την 18η αγωνιστική.

ΠΑΟΚ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 12-3

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-0, 2-0, 4-3, 5-0

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 2, Κόχειλας Ι. 3, Προσινικλής, Κόλιανιν 2, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηγούλας, Σολανάκης 2, Μπεζιλιώτης, Αληχανίδης Β. 1, Αντιβαλίδης.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Β., Εμμανουηλίδης Ι., Μπλάνης 2, Χαριτάκης 1, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης, Μπατάκης, Πουλής, Καρπέτας, Πίσσας.

Μεγάλη νίκη για την Κέρκυρα

Τεράστια νίκη πέτυχε ο ΝΑΟ Κέρκυρας στην έδρα του –που είναι και η δεύτερη συνεχόμενη μέσα σε πέντε ημέρες- για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών με 13-12 επί του ΝΟ Χίου.

Έτσι η ομάδα του νησιού των Φαιάκων απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής της στην μεγάλη κατηγορία.

Μετά από μια πρώτη περίοδο μοιρασμένη, οι Κερκυραίοι πήραν το πάνω χέρι από το δεύτερο οκτάλεπτο και προηγήθηκαν και με 13-8 στις αρχές του τέταρτου. Οι Χιώτες απλά μείωσαν στο τέλος στο ένα γκολ.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 13-12

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-5, 4-1, 2-1, 3-5

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζόρτζεβιτς): Γιόκοβιτς, Παυλίδης Κ. 3, Σαρησάββας 2, Βαχαρέλης 2, Ζαρκαντζάς, Αρώνης 2, Παπαθεοδώρου 3, Τοράκης 1, Παυλίδης Β., Τζώρας, Νάτσης, Βραχλιώτης, Κασίμης, Τριβιζάς.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Γαλανόπουλος, Πετρόχειλος, Δερβίσης 3, Παππάς 3, Κανδιόγλου 1, Πισσίας, Μισεντζής, Ντούλος 1, Φουντούλης Γιώρ. 1, Μπεριστιάνος 2, Γαβαλάς Ι. 1.

Έκανε το καθήκον του

Με ηγέτη και σκόρερ τον Γιάννη Θωμάκο ο Πανιώνιος έφτασε άνετα στην πολύτιμη νίκη επί του ΝΟ Αργοστολίου με 11-3, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση, που του δίνει ανάσα στη μάχη για την παραμονή.

Για την ομάδα του Αργοστολίου είναι πλέον προ των πυλών ο υποβιβασμός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 11-3

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 4-0, 2-2, 3-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν., Κοκάλας 2, Ζώρζος, Θωμάκος 6, Γργηγορόπουλος, Φούτρης 2, Κούφαλης, Δερμιτζάκης Χρ., Βέκκος 1, Μπαγλατζής, Καρακατσάνης, Μιγόπουλος, Καρακάσης Χρ., Βυθούλκας.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάνης, Καψοκόλης, Ματαράγκας, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης 1, Μίσιτς 2, Κατσιγιάννης, Φαντός, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης, Μπελέρης, Λέντζος, Φανός, Κοκκίνης.

Τεράστια νίκη και η Γλυφάδα

Η Γλυφάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι των Νοτίων προαστίων. Η ομάδα του Σελετόπουλου σε ένα πραγματικό ντέρμπι κατάφερε να φύγει με ένα ιδιαίτερα σημαντικό τρίποντο από το "Ρέστειο".

Το Φάληρο με δύο γκολ από τον Λουιζίδη και ένα από τον Φλώρο προηγήθηκε με 3-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Λίγο πριν το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου η Γλυφάδα έφερε το ματς στα ίσα με τέρμα του Χαραλαμπόπουλου 1.42 πριν το τέλος.

Στην τρίτη περίοδο είχαμε μια μεγάλη μάχη. Ο Κατρουζανάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους αφού με δύο δικά του τέρματα έβαλε μπροστά τη Γλυφάδα με 6-5. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στο τέταρτο οκτάλεπτο δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΓΛΥΦΑΔΑ: 5-6

Τα οκτάλεπτα:3-2, 0-1, 2-3, 0-0

Παλαιό Φάληρο (Νίκος Βενετόπουλος):Λουιζίδης 2, Φλώρος 1, Ξενάκης 1, Σιώνης 1

Γλυφάδα (Δημήτρης Σελετόπουλος):Σάντα 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Παπούκας 1, Κατρουζανάκης 2

Η βαθμολογία μετά από 18 αγώνες:

1 Ολυμπιακός 54
2 ΝΟ Βουλιαγμένης 49
3 ΠΑΟΚ 42
4 Παναθηναϊκός 38
5 Νηρέας Λαμίας 26
6 ΝΟ Χίου 20
7 Εθνικός 19
8 Παλαιό Φάληρο 18
9 ΝΑΟ Κέρκυρας 16
10 Πανιώνιος 15
11 ΑΝΟ Γλυφάδας 14
12 ΝΟ Αργοστολίου 2

Επόμενη αγωνιστική (15/3):
ΝΟ Βουλιαγμένης – Παλαιό Φάληρο
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Νηρέας Λαμίας – Ολυμπιακός (7/3)
Εθνικός – ΝΑΟ Κέρκυρας
ΝΟ Αργοστολίου – ΑΝΟ Γλυφάδας
ΝΟ Χίου – Πανιώνιος (16/3)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ