ΠΟΛΟ

Πήρε το ντέρμπι και το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, 12-10 τη Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 12-10 επί της Βουλιαγμένης σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στην Α1 πόλο των γυναικών.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 12-10 και πήρε σημαντικό πλεονέκτημα για την γ’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα από νωρίς, με το πρώτο οκτάλεπτο να τελειώνει υπέρ της Βουλιαγμένης με 5-4. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στην αρχή της δεύτερης περιόδου και μάλιστα να προηγηθεί στο τέλος του ημιχρόνου (6-7).

Το παιχνίδι είχε πολλές εντάσεις και μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονες διαμαρτυρίες. Ο Ολυμπιακός ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ, με την Βουλιαγμένη να ισοφαρίζει με την Τσουκαλά 4 λεπτά πριν το τέλος, όμως με δύο τέρματα της Έμολο και της Ελευθερίας Πλευρίτου, οι "ερυθρόλευκες" κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-12

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 1-3, 1-1, 3-4

Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Τσουκαλά 2, Ο' Ντόνελ 1, Ξενάκη 3, Πάτρα 1, Διαμαντοπούλου 2, Κοντογιάννη 1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Ελ. Πλευρίτου 1, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 2, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου 1, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου 2, Μπιανκόνι 1

Έκανε το 1-1 ο Τρίτωνας

Σε τρίτο παιχνίδι θα οδηγηθούν Ηλυσιακός και Τρίτωνας Αμαρουσίου, για το πολυπόθητο πλεονέκτημα της γ’ φάσης της Α1 γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Ιντζέ επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ηλυσιακού με 12-8, ισοφαρίζοντας τις νίκες και έτσι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ομάδα του Αμαρουσίου έδειξε από την αρχή πόσο πολύ ήθελε την νίκη και κατάφερε να πάρει προβάδισμα, το οποίο διατήρησε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Δημητροκάλη με 4 τέρματα, ενώ για τον Ηλυσιακό 3 γκολ πέτυχε η Χαραλαμπίδου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 8-12

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 3-2, 1-4

Ηλυασιακός (Μιχαηλίδου): Σαμαρά 1, Χαραλαμπίδου 3, Παντελίδου 2, Παπαδάκη 2

Τρίτων (Ιντζές): Μουλάκη 1, Τζελέπη 3, Μπαλωμενάκη 1, Όλσεν 2, Χατζηκυριακάκη 1, Δημητροκάλη 4

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ