ΠΟΛΟ

Πήρε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός, 10-8 τη Σπαντάου

CHAMPIONS LEAGUE POLO / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΣΠΑΝΤΑΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
CHAMPIONS LEAGUE POLO / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΣΠΑΝΤΑΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Φουντούλη και σε καλή ημέρα τον Πάβιτς, επιβλήθηκε με 10-8 επί της Σπαντάου και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου του στο Champions League.

Κατά διαστήματα ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη "φωτιά" απέναντι στην Σπαντάου, ωστόσο πήρε τη νίκη με 10-8 επί των Γερμανών και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου του στο Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν φτάσει πιο εύκολα στη νίκη, αλλά τα κενά διαστήματα που είχαν στο παιχνίδι τους επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να παραμείνουν στο ματς.

Οι παίκτες του Βλάχου μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με 4-0 έχοντας απόλυτη ευστοχία στον παίκτη παραπάνω. Η Σπαντάου κατάφερε όμως με δύο γκολ από τους Πρόις και Μαρζούκι να μειώσει τη διαφορά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο οκτάλεπτο.

Με δύο γκολ του Γιάνοβιτς και ένα του Δελακά ο Ολυμπιακός ξέφυγε στο ημίχρονο με 7-3 και όλα έδειχναν ότι θα πήγαιναν σε έναν ακόμα περίπατο. Μάλιστα, στα μισά της τρίτης περιόδου η διαφορά έφτασε ακόμα και στα έξι γκολ (9-3) χάρη σε τέρματα των Φουντούλη και Δελακά.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Η Σπαντάου έτρεξε ένα επί μέρους 4-0 για να μειώσει σε 9-7 με τον Φουντούλη να πετυχαίνει ένα ιδιαίτερα κρίσιμο γκολ 3.19 πριν το τέλος της αναμέτρησης. Το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια οι Γερμανοί ήταν να μειώσουν στο τελικό 10-8.

Πλέον, ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει και την επόμενη αγωνιστική στη Γαλλία απέναντι στη Νις για να πάει στα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν την πρώτη θέση κόντρα σε Σόλνοκ και Μπρέσια χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Η πρόκριση στο Final 6 είναι πλέον δεδομένη και εκείνο που θέλουν οι ερυθρόλευκοι είναι να πάρουν την πρωτιά για να βρεθούν απευθείας στα ημιτελικά.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Σπαντάου 10-8

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-1, 2-2, 1-3

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 2, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 4, Μπούσλιε, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς 2, Εσπανιόλ 1, Γαλανόπουλος

Σπαντάου: Μπακσα, Σονταντιέ 1, Ζιέλεν, Τσουκ 2, Πρόις 1, Γιουνγκλινγκ, Μαρζούκι 2, Ντέντοβιτς 1, Σταμ 1, Τάντιν, Ρέστοβιτς, Χαμπι, Χένε

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολυμπιακός - Σπαντάου 10-8

1/3 Μπρέσια - Όρβοσι

1/3 Νις - Σόλνοκ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 19 (64-36)

2. Σόλνοκ 16 (65-41)

3. Μπρέσια 10 (54-44)

------------------------

4. Όρβοσι 7 (49-44)

5. Σπαντάου 3 (49-80)

6. Νις 0 (32-78)

* Ολυμπιακός και Σπαντάου έχουν ένα ματς περισσότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/03)

Σόλνοκ - Μπρέσια

Όρβοσι - Σπαντάου

Νις - Ολυμπιακός

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ