ΠΟΛΟ

Πέθανε ο Βλάντισλαβ Τιμάκοφ

Πέθανε ο Βλάντισλαβ Τιμάκοφ

Το πόλο της Ρωσίας θρηνεί τον θάνατο του 23χρονου φουνταριστού, Βλάντισλαβ Τιμάκοφ, ο οποίος πνίγηκε στην πισίνα.

Σοκαρισμένοι είναι όσοι ασχολούνται με το πόλο στη Ρωσία και όχι μόνο. Ο Βλάντισλαβ Τιμάκοφ σε ηλικία μόλις 23 ετών άφησε την τελευταία του πνοή από πνιγμό στην πισίνα όπου έκανε προπόνηση με την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, η Σίντεζ βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο Βόλογκραντ της Βουλγαρίας για την προετοιμασία της με τους παίκτες να ακολουθούν κανονικά διπλό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ωστόσο, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στην προπόνηση της Κυριακής, ξαφνικά ο Βλάντισλαβ Τιμάκοφ άρχισε να πνίγεται. Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον βγάλουν από το νερό και φώναξαν τον γιατρό ο οποίος του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Ο 23χρονος πολίστας δεν άντεξε και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή κατά διάρκεια της μεταφοράς του από το κολυμβητήριο στο Νοσοκομείο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι οδήγησε στον πνιγμό του.

"Ο Βλάντισλαβ πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας στην Βουλγαρία. Θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες όταν θα έχουμε" ήταν το σχόλιο ανθρώπου της Ομοσπονδίας πόλο της Ρωσίας. Στη συνέχεια η ίδια πηγή είπε: "Ο Βλάντισλαβ έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις για το πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα και δεν έδειξε να έχει κανένα πρόβλημα".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βλάντισλαβ Τιμάκοφ ήταν εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα πόλο της Ρωσίας, είχε αγωνιστεί σε όλες της μικρές ομάδες της χώρας και πέρσι είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ