ΠΟΛΟ

Περνάει αρκεί να είναι Ολυμπιακός

Περνάει αρκεί να είναι Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ξαναμπεί δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης στο Final 6 του Champions League στο πόλο των ανδρών αρκεί να είναι αυτός που πρέπει στα ντέρμπι με Πριμόριε και Μπαρτσελονέτα.

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Σπαντάου ο Ολυμπιακό θα κληθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στα ντέρμπι με Πριμόριε και Μπαρτσελονέτα στις επόμενες δύο αγωνιστικές του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι είναι στην τρίτη θέση του ομίλου τους με δύο βαθμούς, όντας τέσσερις πίσω από τους δύο βασικούς διεκδικητές των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στο Final 6.

Για την υπόθεση πρόκριση υπάρχει δρόμος ακόμα, αλλά σίγουρα οι ερυθρόλευκοι πρέπει να αποδείξουν μέσα στην πισίνα ότι μπορούν να ανατρέψουν την εικόνα που έχει διαμορφωθεί μετά από δύο αγωνιστικές.

Τις ικανότητες δεδομένα τις έχουν, αλλά τα νεκρά διαστήματα τόσο κόντρα στην Έγκερ, όσο και στην Σπαντάου του στοίχισαν τουλάχιστον τρεις βαθμούς ακόμα. Βέβαια, έτσι όπως εξελίχτηκαν και τα δύο ματς ο Ολυμπιακός θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι και ευχαριστημένος με τους δύο βαθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική την Πριμόριε με τους Κροάτες να έχουν το 2/2 με τη νίκη τους κόντρα στην Έγκερ να είναι ιδιαίτερα σημαντική. Την ίδια αγωνιστική η Μπαρτσελονέτα ταξιδεύει στην Ουγγαρία για να αντιμετωπίσει την Έγκερ κάτι που μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στον όμιλο. Με μια πιθανή νίκη του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με ήττα των Ισπανών οι ερυθρόλευκοι πλησιάζουν στον βαθμό τις δύο ομάδες που κυνηγούν.

Στην τέταρτη αγωνιστική ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελονέτα σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Εκεί ακόμα και ο βαθμός μπορεί να φανεί χρυσός αφού το πρόγραμμα στη συνέχεια βοηθά την ομάδα του Βλάχου.

Στο δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τόσο την Έγκερ όσο και την Μπαρτσελονέτα, ενώ θεωρητικά η μοναδική του δύσκολη έξοδος είναι αυτή με την Πριμόριε. Όπως βλέπεται στην παραπάνω εξίσωση δεν υπάρχουν πουθενά τόσο η Σπαντάου όσο και η Γιαντράν.

Οι επόμενες αγωνιστικές

3η αγωνιστική (28/11)

Ολυμπιακός - Πριμόριε Ριέκα

Έγκερ - Μπαρτσελονέτα

Γιαντράν - Σπαντάου

4η αγωνιστική (15/12)

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός

Γιάντραν - Έγκερ

Σπαντάου - Πριμόριε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ