ΠΟΛΟ

Περίπατος και με την Ελβετία

Περίπατος και με την Ελβετία
INTIME SPORTS

Κανένα εμπόδιο δεν συνάντησε η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών η οποία επικράτησε με 22-2 κόντρα στην Ελβετία στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με την αναμενόμενη άνεση έφτασε στη νίκη η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών και στο σημερινό αγώνα της, τον δεύτερο στον όμιλο της β' φάσης των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στη Λισαβόνα.

Η ελληνική ομάδα επιβλήθηκε 22-2 της Ελβετίας και πέτυχε την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες, μέχρι στιγμής, συνολικά και στις δύο φάσεις των προκριματικών. Και της απομένει ένας ακόμα, κόντρα στην οικοδέσποινα (του ομίλου της για τη β' φάση) Πορτογαλία, αύριο Κυριακή 27/9 στις 13.00 (ώρα Ελλάδας).

Η ομάδα του Μορφέση έχει εξασφαλίσει φυσικά την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα γίνει τον προσεχή Ιανουάριο στο Βελιγράδι, και θέλει τη νίκη και σε αυτό το τελευταίο ματς επί της Πορτογαλίας για να τερματίσει με το απόλυτο των νικών στα προκριματικά, αλλά και να σφραγίσει τυπικά την πρωτιά που την τοποθετεί στον 4ο γκρουπ δυναμικότητας (από τα 6) στην κλήρωση που θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι.

ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 22-2

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 4-1, 5-0, 7-1

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Β. 1, Κότσια, Πλευρίτου Μαργ. 1, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 5, Ρουμπέση, Μπενέκου Άλκ. 4, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 2, Διαμαντοπούλου Χρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ