ΠΟΛΟ

Περίπατος για τον Ολυμπιακό, 14-4 τον Παναθηναϊκό

Περίπατος για τον Ολυμπιακό, 14-4 τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με όπλο του την εξαιρετική του άμυνα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 14-4 επί του Παναθηναϊκού. Πρώτοι σκόρερ οι Μυλωνάκης και Φουντούλης με τρία τέρματα.

Ακόμα μία νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου πέτυχε ο Ολυμπιακός στο πόλο. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 14-4 επί του Παναθηναϊκού παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετική άμυνα που περιόρισε τα επιθετικά ατού των πράσινων.

Η μπάλα δεν περνούσε στους Φώσκολο και Χαραλαμπόπουλο, ενώ και ο Βάσιτς ήταν καλά κλεισμένος. Έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν είχε λύσεις στην επίθεση και αναγκαζόταν να κάνει σουτ από την περιφέρεια κάτι που είναι βούτυρο στο ψωμί του Πάβιτς.

Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι δεν είχε τη γνωστή του αποτελεσματικότητα στον παίκτη παραπάνω κατάφερνε και έβρισκε λύσεις. Οι Μουρίκης και Κολόμβος κέρδισαν αρκετές αποβολές, ενώ απασχολούσαν τους αντίπαλους αμυντικούς κάτι που επέτρεπε περιφερειακά σουτ υπό καλές προϋποθέσεις στους ερυθρόλευκους.

Το ματς: Στο πρώτο οκτάλεπτο κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι άμυνες των δύο ομάδων οι οποίες ήταν εξαιρετικές. Τόσο οι παίκτες του Βλάχου όσο και εκείνοι του Λοράντου ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Παρά το 3-0 της πρώτης περιόδου το ματς ήταν κλειστό με τους πράσινους ωστόσο να αδυνατούν να σκοράρουν.

Όλα, ωστόσο, τελείωσαν στην έναρξη της δεύτερης περιόδου. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού και με τρία γκολ σε 2.30 προηγήθηκαν με 6-0. Ο Δελακάς στην κόντρα έκανε το 7-0 με 1.50 να απομένουν για το τέλος του ημιχρόνου. Τότε ήταν που ο Φώσκολος πέτυχε με ωραία προσπάθεια το πρώτο γκολ των πράσινων μετά από σχεδόν 15 λεπτά παιχνιδιού.

Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι δεν κατέβασαν στροφές και συνέχισαν να μεγαλώνουν τη διαφορά του σκορ. Μάλιστα, αυτή έφτασε στο +11 με δύο γκολ από τους Πρέκα και Αργυρόπουλο (12-1). Κάπου εκεί οι πράσινοι βρήκαν λύσεις στο σκοράρισμα και κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 14-4

Τα οκτάλεπτα:3-0, 4-1, 3-0, 4-3

Ολυμπιακός (Βλάχος): Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 3, Ντόσκας, Μυλωνάκης 3, Δελακάς 2, Κολόμβος, Πρέκας, Αργυρόπουλος 2

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Φώσκολος, Λίντχουντ, Καπετανάκης, Βάσιτς

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 11/11

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 14-4

Σάββατο 12/11

Παλαιό Φάληρο – ΠΑΟΚ

Υδραϊκός – ΝΟ Χίου

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης

Πανιώνιος – ΝΟ Καλαμακίου

ΝΟ Πατρών – Εθνικός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 9

2. Παναθηναϊκός 6

3. Π. Φάληρο 6

4. ΝΟ Βουλιαγμένης 4

5. ΝΟ Χίου 3

6. Εθνικός 3

…………………………………………………………………….......................................

7. ΑΝΟ Γλυφάδας 3

8. ΠΑΟΚ 3

……………………………………………………………………........................................

9. Υδραϊκός 1

10. Πανιώνιος 0

11. ΝΟ Πατρών 0

12. ΝΟ Καλαμακίου 0

* Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ένα ματς περισσότερο.

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ