ΠΟΛΟ

Περίπατος για τα φαβορί

Περίπατος για τα φαβορί
INTIME SPORTS

Επίδειξη δύναμης έκαναν ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη στην Α1 πόλο των γυναικών αφού επιβλήθηκαν εύκολα επί του Εθνικού και του Τρίτωνα Αμαρουσίου. Δίχως νικητή το Γλυφάδα - Ρέθυμνο.

Σε ένα ματς με έναν πρωταγωνιστή εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν το πειραϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με τις γηπεδούχες να παίρνουν εύκολη νίκη με 25-4.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έφτασαν στη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς απώλειες έχοντας σε εξαιρετική μέρα τις Ασημάκη και Μπιανκόνι, που σημείωσαν από 5 τέρματα. Στα αξιοσημείωτα ότι ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 25-4

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 6-1, 8-1, 5-1

Ολυμπιακός: Ε. Πλευρίτου 3, Σώρα 2, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 5, Μ. Πλευρίτου 3, Έμολο 1, Β. Πλευρίτου 3, Μπιανκόνι 5, Ελευθεριάδου 1

Εθνικός: Ζέκου 1, Βάσιλα 1, Καλογεράκου 1, Φραγκιουδάκη 1

Με πρωταγωνίστρια την Ξενάκη

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 18-3 απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα γεγονός που αποτυπώνεται πλήρως στο τελικό σκορ.

Μάλιστα, οι γηπεδούχες ήταν πολύ εύστοχες με 8 διαφορετικές παίκτριες να βρίσκουν δίχτυα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιβλητική νίκη του ΝΟΒ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 17-3

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-1, 6-1, 3-0

ΝΟ Βουλιαγμένης: Βαρελίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ντάσιου 1, Πρωτόπαπα 4, Ξενάκη 5, Ιφ. Μαυρωτά 1, Σελετοπούλου 1, Κοντογιάννη 3

Τρίτων Αμαρουσίου: Στρατιδάκη 2, Κόλλια 1

Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισόπαλοι 6-6 αναδείχθηκαν ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Ρεθύμνου έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τις γηπεδούχες να προηγούνται 5-2 στη λήξη του δεύτερου οκταλέπτου αλλά οι Κρητικές κατάφεραν να επανέρθουν στον αγώνα με την κορυφαία Μαυρέλλου να βρίσκει δίχτυα 4 φορές.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: 6-6

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-2, 0-3, 1-1

ΑΝΟ Γλυφάδας: Ελληνιάδη 2, Κολτσίδα 1, Μιμίδη 3

ΝΟ Ρεθύμνου: Σαφέτη 1, Μαυρέλλου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 1

Περίπατος για το ΚΟΠΙ

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο νεοφώτιστος ΚΟΠΙ, που επιβλήθηκε του ΝΟΒΑ με 14-4 και πήρε το πρώτο τρίποντο στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος. Αντίθετα ο ΝΟΒΑ γνώρισε την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχες μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα με πρώτα βιολιά στην επίθεση τη Νικολέτα Κούβδου και την Ιωάννα Τζοβάρα που πέτυχαν από 5 τέρματα η καθεμία.

ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ - ΝΟ ΒΟΛΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: 14-4

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 2-0, 5-1, 1-1

ΚΟΠΙ: Σαμαρά 1, Τζοβάρα 5, Παπαδάκη 1, Δράκου 1

Αργοναύτες: Καρπετά 2, Καστάνη 2

Τα αποτελέσματα

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Ρεθύμνου 6-6

ΝΟ Βουλιαγμένης – Τρίτων Αμαρουσίου 17-3

Ποσειδών Ιλισίων – ΝΟΒΑ 14-4

Ολυμπιακός - Εθνικός 25-4

Βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική (4/11)

ΝΟΒΑ – ΝΟ Βουλιαγμένης

Τρίτων Αμαρουσίου – Ολυμπιακός

ΝΟ Ρεθύμνου – Ποσειδών Ιλισίων

Εθνικός Πειραιά – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ