ΠΟΛΟ

Περίπατος για δύο

Περίπατος για δύο
INTIME SPORTS

Με νίκες συνέχισαν την πορεία της στην Α1 πόλο των γυναικών οι δύο μονομάχοι για την πρωτιά στην κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη.

Με το Ρέθυμνο να παίρνει μεγάλη νίκη κόντρα στον Εθνικό σημαδεύτηκε η 4η αγωνιστική της Α1 πόλο των γυναικών. Από την άλλη Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη συνέχισαν με νίκες την πορεία του στην Α1.

Περίπατος για δύο
INTIME SPORTS

* Σε ένα ακόμα ματς καταιγιστική η Ασημάκη που σταμάτησε στα 8 γκολ

Ξεμούδιασμα πριν την Ευρώπη

Καταιγιστικός για ακόμη μία αγωνιστική ο Ολυμπιακός συνέτριψε 24-0 τον ΝΟ Βόλου Αργοναύτες κρατώντας για δεύτερο σερί παιχνίδι ανέπαφη την εστία του.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη δε συνάντησε καμία αντίσταση και πήρε τη 4η διαδοχική του νίκη συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη ήταν και πάλι εντυπωσιακή βρίσκοντας δίχτυα 8 φορές και μετράει ήδη 31 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΛΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: 24-0

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 8-0, 7-0, 4-0

Ολυμπιακός: Ε. Πλευρίτου 4, Σώρα 1, Δουρέκα 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 8, Μ. Πλευρίτου 2, Έμολο 1, Β. Πλευρίτου 1, Μπιανκόνι 2, Μιχαηλίδου 1, Ελευθεριάδου 2

ΝΟ Βόλου Αργοναύτες: -

Εύκολο απόγευμα για τη Βουλιαγμένη

Με μία εξαιρετική εμφάνιση συνέχισε τις υποχρεώσεις της στην Α1 Γυναικών η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, που επικράτησε εύκολα του ΚΟ Ποσειδώνα Ιλισίων με το εμφατικό 27-2 εκτός έδρας.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έκανε το 4x4 δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις κοπέλες, οι οποίες άρπαξαν την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά. Η Χυδηριώτη τελείωσε το ματς με 5 τέρματα ενώ Κοντογιάννη και Ντάσιου βρήκαν δίχτυα 3 φορές.

ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: 2-27

Τα οκτάλεπτα: 0-7, 0-6, 1-5, 1-9

Ποσειδών: Κούβδου 1, Μελανουρέα 1

Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 5, Ντάσιου 3, Πρωτόπαπα 2, Ξενάκη 2, Ιφ.Μαυρωτά 1, Ρουμπέση 2, Βαρελίδη 2, Διαμαντοπούλου 1, Σελετοπούλου 2, Κοντογιάννη 3, Μαμόγλου 2, Α.Μαυρωτά 1

Μεγάλη νίκη για το Ρέθυμνο

Σημαντική νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, σημείωσε ο ΝΟ Ρεθύμνου με 9-8 απέναντι στον Εθνικό, που ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Οι γηπεδούχες ήταν πιο αποφασιστικές και το συγκρότημα του Κώστα Φιτσανάκη έφτασε τους 7 βαθμούς με μεγάλη ανατροπή στο τέλος. Η Βάσω Μαυρέλου, ισοφάρισε το ντέρμπι με πέναλτι και το «χρυσό» γκολ ήρθε από την Έλσα Πατσαχάκη στον παραπάνω. Αντίθετα, ο Εθνικός παρά την προσπάθεια της Βάσιλα που σκόραρε 4 φορές επιστρέφει στην Αθήνα με σκυμμένο κεφάλι και πρέπει άμεσα να βρει τρόπο να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ: 9-8

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 2-1, 3-2

Ρέθυμνο: Σαφέτη 1, Μ.Φαρμάκη 1, Μαυρέλου 2, Ε.Φαρμάκη 2, Πατσαχάκη 3

Εθνικός: Ζέκου 1, Βάσιλα 4, Μπίσμα 1, Καλογεράκου 1, Πάτερου 1

"Καθάρισε" στο τέλος

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ΑΝΟ Γλυφάδας που επικράτησε 11-7 του αποδεκατισμένου Τρίτωνα Αμαρουσίου, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Το συγκρότημα του Πέτερ Σίλαγκι είχε ισχνό προβάδισμα μέχρι τη τρίτη περίοδο αλλά «καθάρισε» το ματς στο τέλος. Εξαιρετική για τους γηπεδούχους η Έλενα Ελληνιάδη που σκόραρε 5 τέρματα. Από τον Τρίτωνα ξεχώρισε η Κόλλια που βρήκε δίχτυα 4 φορές.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 11-7

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-3, 3-1

Γλυφάδα: Ελληνιάδη 5, Λούδη 3, Μιμίδη 1, Κουτέλη 2

Τρίτων: Τζελέπη 1, Πετάση 1, Στρατιδάκη 1, Κόλλια 4

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-8

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 2-27

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 11-7

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟΒΑ 24-0

Περίπατος για δύο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/11):

Τρίτων Αμαρουσίου – ΝΟ Ρεθύμνου

Εθνικός Πειραιά – Ποσειδών Ιλισίων

ΝΟΒΑ – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ