ΠΟΛΟ

Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, 6-5 την Ουτρέχτη

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ EUROKINISSI SPORTS

Την τρίτη νίκη που του εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Γ' Όμιλο της Β' Φάσης της Ευρωλίγκα στην υδατοσφαίριση των γυναικών πέτυχε ο Ολυμπιακός (6-5 την Ουτρέχτη) και πέρασε ως πρώτος στην 8άδα.

Την τρίτη νίκη που του εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Γ' Όμιλο της Β' Φάσης της Ευρωλίγκα στην υδατοσφαίριση των γυναικών πέτυχε ο Ολυμπιακός, αφού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επικράτησε πολύ δύσκολα της ολλανδικής Ουτρέχτης με στο παιχνίδι που έγινε στο "Π. Καπαγέρωφ" του Πειραιά.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου, όμως το δεύτερο οκτάλεπτο ανήκε στις Ολλανδές που ισοφάρισαν σε 2-2.

Στην τρίτη περίοδο, η Ουτρέχτη διεύρυνε το σερί της σε 4-0, κάνοντας το σκορ 2-4 και με αυτό τον τρόπο έβαλε σε κίνδυνο ακόμη και την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες, αφού ο Ολυμπιακός για να αποκλειστεί έπρεπε να ηττηθεί με 4 γκολ διαφορά.

Κάπου εκεί όμως, ήρθε η αντίδραση των παικτριών του Ολυμπιακού που με τρία αναπάντητα γκολ των Ελευθεριάδου, Ελ. Πλευρίτου και Μπιανκόνι έφτασαν σε προβάδισμα 5-4 με τη συμπλήρωση 24 λεπτών αγώνα.

Στην τελευταία περίοδο, η Ουτρέχτη ισοφάρισε, όμως ένα γκολ της Άλκηστης Αβραμίδου περίπου στα μισά του οκταλέπτου, χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό, αφού η αντίπαλη ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ντουναϊσβάρος επιβλήθηκε με 18-6 της Λιλ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 0-2, 3-2, 1-1

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Ελευθεριάδου 2, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Έμολο, Πλευρίτου Β., Μπιανκόνι 1, Σμιτ, Σταματοπούλου

Ουτρέχτη: Αάρτς, Φαν Ντερ Μόλεν, Γιάνσεν, Χένε Ντ. 3, Φράουενφέλντερ 1, Λόριτσεν, Σρέντερ, Φαν Ρόσουμ, Σμιτς 1, Ντρέβες, Χένε Αμ., Γκέσερικ, Μπούις

Τελική Βαθμολογία:

Ολυμπιακός 9 (33-15)

Ντουναϊσβάρος 6 (36-19)

Ουτρέχτη 3 (21-21)

Λιλ 0 (13-48)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ