ΠΟΛΟ

Πέρασε από το Ανόβερο ο Ολυμπιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού νίκησε (7-12) την αντίστοιχη του Ανόβερου στη Γερμανία κι έκανε ένα ακόμη βήμα για την πρόκρισή στο Final 8 του Champions League. Παραμένουν πρωτοπόροι του ομίλου οι "ερυθρόλευκοι"

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου του Champions League με 22 βαθμούς παραμένει ο Ολυμπιακός - ανεξάρτητα με ο,τι συμβεί στις υπόλοιπες αναμετρήσεις - καθώς νίκησε (7-12) το Ανόβερο στη Γερμανία σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική.

Η "ερυθρόλευκη" ομάδα πόλο Ανδρών συνάντησε αντίσταση από τη γερμανική, αλλά "καθάρισε" το ματς στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Από το ξεκίνημα οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα, κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 1-3 χάρη στην εξαιρετική παρουσία του Γούνα.

Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά όσο κι αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός με εξαιρετική παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο (τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο) δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του και τελικά επικράτησε με 12-7.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-3, 2-1, 2-4, 2-4

ΑΝΟΒΕΡΟ (Κάρστεν Σεχάφερ): Σένκελ, Τσόρουσιτς, Μπουκόφσκι, Ρεάλ 2, Μπργκούλιαν Νταρ. 1, Ράντοβιτς 1, Γιόκιτς 1, Πρόις, Σέκουλιτς, Εστράνι 1, Μπαν 1, Βίνκελχορστ, Σούκιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σεβέρο (Ιταλία), Μαροσβάρι (Ουγγαρία)

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου (28/2):

Ανόβερο-Ολυμπιακός 7-12

Μπρέσια-Ντιναμό Μόσχας

ΟSC Βουδαπέστης-Ντουμπρόβνικ

Μπαρτσελονέτα-Παρτιζάν.

Η επόμενη αγωνιστική

Ολυμπιακός-OSC Βουδαπέστης

Ντιναμό Μόσχας-Μπαρτσελονέτα

Παρτιζάν-Αννόβερο

Γιουγκ-Μπρέσια

Η βαθμολογία του Α' Ομίλου

# ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9 22

2 ΜΠΡΕΣΙΑ 8 16

3 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 8 15

4 ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ 8 15

5 ΓΙΟΥΓΚ 8 13

6 OSC ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ 8 7

7 ΑΝΟΒΕΡΟ 9 6

8 ΠΑΡΤΙΖΑΝ 8 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ