ΠΟΛΟ

Πέρασε από τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός με 10-8

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς του Oμίλου 1-4 έκανε ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε του ΝΟ Βουλιαγμένης με 10-8 στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς του Oμίλου 1-4 έκανε ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε του ΝΟ Βουλιαγμένης με 10-8 στο κολυμβητήριο του Λαιμού για τη 2η αγωνιστική της Γ' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε αλλά η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πέτυχε δύο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Μάλιστα, ο ΝΟΒ πέτυχε το 3-1 στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, όμως ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να πετύχει τρία τέρματα και να κάνει το 4-3 στο ημίχρονο.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν θεαματικό, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από τρία τέρματα η καθεμιά, ενώ στην έναρξη της τέταρτης περιόδου ο ΝΟ Βουλιαγμένης ισοφάρισε εκ νέου. Τελικά, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη αντέδρασε και πάλι και κατάφερε να πάρει τη νίκη φτάνοντας στο τελικό 10-8.

Οκτάλεπτα:2-1, 1-3, 3-3, 2-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Μαυρωτά 1, Πάτρα, Κούλχαας 3, Διαμαντοπούλου Β. 1, Μουστακαρία, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ε.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

"Ξύπνησε" στο 2ο ημίχρονο ο Εθνικός, 12-5 τον ΝΟ Ρεθύμνου

Tη νίκη με 12-5 απέναντι στον ΝΟ Ρεθυμνου πανηγύρισε πριν λίγη ώρα ο Εθνικός, για τη 2η αγωνιστική της Γ' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ το ημίχρονο βρήκε τις Κρητικές μπροστά στο σκορ με 5-4. Ωστόσο, ο Εθνικός από το τρίτο οκτάλεπτο και μετά έκανε ένα εξαιρετικό σερί, πέτυχε οκτώ γκολ δίχως να δεχθεί ούτε ένα και έφτασε σε μια σημαντική επικράτηση, κατακτώντας και τους πρώτους του τρεις βαθμούς.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Μουταφιάν με τέσσερα τέρματα, ενώ η Ηρώ Καριπίδου σκόραρε τρεις φορές.

Οκτάλεπτα:2-3, 2-2, 5-0, 3-0

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης):Δουρέκα Σταυρούλα, Καλαργυρού 2, Δουρέκα Αδαμαντία, Βάσιλα 1, Μουταφιάν 4, Μπίσμπα, Λογοθέτη, Αποστολίδου, Φραγκιουδάκη 1, Γκουζούλα, Νιαρχάκου 3, Τζούρκα, Κατσιμπρή 1, Χατζηκυριακάκη.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης):Κυριακάκη Φλώρα, Σαφέτη 1, Μαλλιαρού, Καριπίδου Μελίνα, Συριανόγλου, Γαγάνη, Στρατιδάκη 1, Πέττα, Φαρμάκη Έλενα, Πατσαχάκη, Κυριακάκη Καδιανή, Καριπίδου Ηρώ 3.

Διαιτητές:Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Με άνεση η ΝΕ Πατρών, 16-5 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, η ΝΕ Πατρών πήρε την πρώτη της νίκη στην Γ' Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, επικρατώντας με 16-5 του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο κολυμβητήριο "Αντ. Πεπανός".

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου μπήκε δυναμικά από το ξεκίνημα και προηγήθηκε με 5-0, παίρνοντας ένα σημαντικότατο προβάδισμα για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έφτασε στα επτά τέρματα (9-2) και από εκεί και έπειτα το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ευδοκία Τσιμάρα με τέσσερα τέρματα, ενώ από δύο πέτυχαν Σοφία Μανέτα, Μοίραλη, Μπιτσάκου και η Παπαδάκη από πλευράς Τρίτωνα.

Οκτάλεπτα:5-0, 4-2, 3-3, 4-0

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 2, Τσιμάρα Ευδ. 4, Μπαλάτσα Μ. 1, Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. 2, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση 1, Μοίραλη 2, Μπιτσάκου 2, Κουτέλη 1, Σολανάκη, Μανέτα Β., Πετάση 1.

Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά 1, Ανδρή, Κούζουνα, Παντελίδου, Αποστόλου, Παλαιοδήμου, Καλογερά, Μαλλιαρού 1, Αργυρού 1, Παπαδάκη 2, Λίβα.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Χρήστος Σαλογιάννης

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ