ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Θα πανηγυρίσουμε τον Απρίλιο"

photos: OSFP press office
photos: OSFP press office INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης τόνισε πως οι "ερυθρόλευκες" θα μπορούσαν να είχαν νικήσει τη Σαμπαντέλ στον τελικό του Super Cup.

Τη σιγουριά πως την επόμενη φορά που θα συναντηθούν ο Ολυμπιακός και η Σαμπαντέλ, οι "ερυθρόλευκες" θα είναι εκείνες που θα γελάσουν τελευταίες, εξέφρασε ο προπονητής Χάρης Παυλίδης.

"Μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτήν την ομάδα και μέχρι το 3ο οκτάλεπτο τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Στο 3ο οκτάλεπτο, δεχθήκαμε 2 γκολ σε 1 λεπτό και αυτό άλλαξε πολύ τις ισορροπίες. Ωστόσο όπως είχα πει και πριν έρθουμε αυτήν δεν είναι η κατάλληλη αγωνιστική στιγμή για εμάς, διότι μόλις τώρα ξεκινήσαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις και επιπλέον έχουμε και 3 καινούριες παίκτριες στην ομάδα. Είμαι όμως σίγουρος, ότι τον Απρίλιο θα είμαστε έτοιμοι, και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε".

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη πρόσθεσε " ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και συναρπαστικό που λάβαμε μέρος σε αυτήν την διοργάνωση. Παίξαμε καλά, αλλά το 3ο οκτάλεπτο μας στοίχισε. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τους διαιτητές, διότι παίξαμε στην έδρα των Ισπανών, οι οποίοι είχαν στήσει μία τεράστια γιορτή και φυσικά χρειάζονταν και το θετικό αποτέλεσμα. Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου γιατί το μέλλον είναι δικό μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ