ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Αδιανόητο αυτό που κάναμε"

Παυλίδης: "Αδιανόητο αυτό που κάναμε"
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο των κοριτσιών του Ολυμπιακού έπλεξε ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης. Για τη χαμένη ευκαιρία στον τέταρτο τελικό μίλησε ο Κώστας Δήμου της Βουλιαγμένης.

" Φέτος αυτό που έχουμε κάνει είναι αδιανόητο. Και τα δύο τρόπαια τα πήραμε στην έδρα του αντιπάλου. Το LEN Trophy στη Φλωρεντία, το πρωτάθλημα στη Βουλιαγμένη", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης μετά την κατάκτηση του τίτλου στον Λαιμό.

Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Παυλίδης πρόσθεσε πως όταν η Αγγελική Γερόλυμου διαμόρφωσε το 6-5 υπέρ της Βουλιαγμένης, φοβήθηκε την πείρα των γηπεδούχων.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" κατέληξε " μπράβο στα κορίτσια. Η ομάδα ανέβηκε πάρα πολύ μετά από την κατάκτηση του Λεν Τρόφι. Η Βουλιαγμένη είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Φιρέντσε και την κερδίσαμε και χωρίς την Νοξ. Επιπλέον η Αβραμίδου έπαιξε μετά από ένα μήνα μετά από σοβαρό τραυματισμό. Αυτό που πέτυχαν τα κορίτσια είναι ένα θαύμα. Όλες πήγαν πολύ καλά αλλά παίκτριες όπως η Χρυσή έδειξαν πως δεν έχουν σχέση με τις περσινές τους εμφανίσεις. Ένα ευχαριστώ και στην διοίκηση για την στήριξη. Αυτή τη χρονιά πήραμε δυο κούπες και ελπίζω την επόμενη να πάρουμε τρεις (σ.σ. Σούπερ Καπ)".

Αρκετά στεναχωρημένος ο προπονητής της Βουλιαγμένης Κώστας Δήμου που παρακολούθησε τον τελικό από την κερκίδα μετά την αποβολή του στον τέταρτο τελικό είπε " το πρωτάθλημα ήταν κάτι που θέλαμε. Συγχαρητήρια πρώτα από όλα στην ομάδα του Ολυμπιακού. Το πρωτάθλημα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία χθες (23/5), ήμασταν αγκαλιά με το τρόπαιο το οποίο χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Δυστυχώς το πρωτάθλημα χάθηκε από δικό μας φταίξιμο".

Η αρχηγός των "ερυθρολεύκων", Φιλιώ Μανωλιουδάκη τόνισε " η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα. Έμαθε, δούλεψε και δίκαια έφτασε στην κορυφή. Μπράβο σ' όλους. Δώσαμε το 100%. Αξίζαμε το Πρωτάθλημα και το δείξαμε μέσα στο νερό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ