ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Θέλουμε να το σηκώσουμε"

Παυλίδης: "Θέλουμε να το σηκώσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις παίκτριες του για τη σπουδαία τους πρόκριση επί της Σαμπαντέλ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το τρίτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο στο πόλο γυναικών. Οι ερυθρόλευκες μετά τη μεγάλη πρόκληση επί της Σαμπαντέλ θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τη διοργανώτρια Κίνεφ Κίρισι.

Αυτό δεν εμποδίζει άπαντες στον Ολυμπιακό να πιστεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: "Σήμερα τα κορίτσια δείξανε ψυχή. Παίξαμε φοβερή άμυνα και κρατήσαμε την καλύτερη επίθεση της Ευρώπης στα 7 γκολ. Είχα πει ότι αν κρατήσουμε την άμυνα σε μονοψήφιο νούμερο, έχουμε πολλές πιθανότητες.

Ακόμα και όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα και η διαιτησία έδωσε το δικαίωμα στις Ισπανίδες να ξεφύγουν στο σκορ, εμείς δεν σταματήσαμε να παίζουμε σύμφωνα με το σύστημα μας. Αυτό απέδωσε καρπούς στο δεύτερο ημίχρονο, η άμυνα ήταν πολύ καλή και η επίθεση μας ήταν πιο παραγωγική και με πλουραλισμό. Σκοράραμε στον παραπάνω, στην κόντρα, στα ίσια και μέχρι τέλους πιστεύαμε ότι θα γυρίσουμε το παιχνίδι όπως και έγινε. Μετά η ψυχολογία μας ήταν πολύ καλή και ήμουν σίγουρος ότι στα πέναλτι θα γυρίσουμε το παιχνίδι".

Για τον τελικό με την διοργανώτρια Κίνεφ Κίρισι που θα διεξαχθεί το Σάββατο (29/4 στις 18:00), επεσήμανε: "Η προσδοκία να κατακτήσεις το ευρωπαϊκό υπάρχει όταν αποκλείεις την Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε και στον τελικό ανεξάρτητα από το εαν παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου. Υπάρχει φέτος και η πίεση από όλους για να πάρει τον τίτλο η Κίρισι. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρώσικης ομοσπονδίας είπε ότι έχουν παίξει σε 11 φάιναλ φορ και μάλλον ήρθε η ώρα να το πάρουν. Αλλά λογαριάζει μάλλον χωρίς τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ