ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Θα μετρήσουν η διάθεση και η ψυχή"

Παυλίδης: "Θα μετρήσουν η διάθεση και η ψυχή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χάρης Παυλίδης μίλησε για τον ημιτελικό της Euroleague με την Σαμπαντέλ (28/4, 19.30) τονίζοντας ότι τα στοιχεία που θα κρίνουν το νικητή είναι η διάθεση και η ψυχή.

Αντίστροφα μετρούν στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ενόψει του ημιτελικού της Euroleague με τη Σαμπαντέλ (28/4, 19.30). Οι ερυθρόλευκες συμμετέχουν για τρίτη διαδοχική χρονιά στο Final 4 και θέλουν να προκριθούν στον τελικό.

Ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο osfp.gr: "Σωματικά και από θέμα τραυματισμών δεν είμαστε 100% έτοιμοι, έχουμε περάσει κάποιους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς τον τελευταίο μήνα η Φιλιώ, η Ελευθερία και η Νικόλ και κάποιους ακόμα μικρό-τραυματισμούς.

Τα κορίτσια ναι μεν πλέον έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς όμως δεν είναι στο 100% της φυσικής τους κατάστασης, ούτε και έτοιμα από πλευράς παιχνιδιού γιατί έχουν χάσει, ειδικά η Ελευθερία, πολλά παιχνίδια. Αλλά νομίζω αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι η διάθεση να παίξουμε, η ψυχή που θα δείξουμε στο παιχνίδι, κόντρα στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών, η οποία έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Εκεί που νομίζω είναι και το κλειδί, από το πως θα μπούμε στο παιχνίδι, με τι διάθεση και εάν μπορέσουμε να βγάλουμε τα καλά στοιχεία της ομάδας στην πισίνα. Αν παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στον τελικό".

Από την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, τόνισε: "Όταν φτάνεις σε ένα τρίτο σερί final 4 και ξέρεις τι θα βρεις μπροστά σου, είσαι αρκετά προετοιμασμένος. Είμαστε ψυχολογικά πολύ έτοιμες και αρκετά ενθουσιασμένες. Θέλουμε να δώσουμε σίγουρα το 100% άσχετα με το τι θα γίνει. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να παλέψουμε η κάθε μία για την διπλανή της και για την ομάδα μας, οπότε πάμε για να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ