ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Να προβληματιστούμε για τη συνέχεια"

Παυλίδης: "Να προβληματιστούμε για τη συνέχεια"
Παυλίδης INTIME SPORTS

Ο Χάρης Παυλίδης μίλησε στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” του Sport24 Radio 103,3 και στον Άκη Δημακό και τον Γιάννη Λαμπίρη για τη νίκη επί της Βουλιαγμένης με 14-13.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε με 14-13 την Βουλιαγμένη, αλλά η εικόνα της ομάδας του δεν άρεσε στον Χάρη Παυλίδη. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μίλησε στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” και στον Άκη Δημακό και τον Γιάννη Λαμπίρη

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:

Για τον αγώνα: “Από την αρχή είχαμε λάθος προσέγγιση του παιχνιδιού. Μπήκαμε νωθροί με αποτέλεσμα να χάνουμε 4-1. Τα 13 γκολ που δεχθήκαμε είναι κάτι που μας προβλημάτισε όλους. Ούτε βέβαια έχουμε βάλει ποτέ 14 γκολ σε ομάδα τέτοιου επιπέδου Το στυλ του παιχνιδιού μας και η προσέγγιση που ακολουθούμε βασίζονται στην άμυνά μας και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει για την συνέχεια. Πιάσαμε ένα φανταστικό 5λεπτο στην επίθεση. Η άμυνα μας έδωσε ένα φοβερό ρυθμό στην επίθεση και μετά από αυτό το σερί δεχθήκαμε 4-5 γκολ. Ήταν μια άσχημη αμυντικά μέρα για εμάς. Δεν μας στοίχισε λόγω του πλουραλισμού στην επίθεση”.

Για την Μπιανκόνι και την Έμολο: “Η Μπιανκόνι είναι παίκτρια εγνωσμένης αξίας. Από πέρσι έδειξε δείγματά της αξίας της και της ικανότητάς της να πάρει στην πλάτη της την ομάδα. Φέτος είναι πολύ καλύτερη. Η “Εμολο είναι παίκτρια που σπανίζει. Είναι όμως ακόμη νωρίς για να μας δώσει αυτά που θέλουμε”.

Για το ματς που ακολουθεί με την Μπάντοβα: “Είναι μια πάρα πολύ γρήγορη ομάδα. Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε το παιχνίδι χωρίς να δεχθούμε γκολ στην κόντρα, θα ελέγξουμε τον ρυθμό και θα έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο. Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ποιότητα από την Μπάντοβα, αρκεί να παίξουμε αυτό που μπορούμε”.

Για τη λειτουργία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σε περίοδο οικονομικής κρίσης: “Η διοίκηση κάνει σωστή διαχείριση. Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει οικονομικά τα τμήματα, αλλά και η ΠΑΕ, χωρίς της στήριξης της οποίας δεν θα τα καταφέρναμε. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι ένα αλληλέγγυο σωματείο. Το ένα τμήμα βοηθάει το άλλο. Ο κόσμος βλέπει ότι τα χρήματα που δίνει εξαργυρώνονται σε τίτλους και επιτυχίες και γι΄ αυτό συνεχίζει και προσπαθεί να στηρίζει τον Ερασιτέχνη. Δεν είναι βέβαια το ίδιο εύκολο για όλα τα τμήματα να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη, αλλά στο πόλο βλέπετε την προσπάθεια που κάνουμε κάθε χρόνο”.

Για το πρωτάθλημα: “Δεν θεωρώ ότι στο άμεσο μέλλον μια ομάδα θα μπορέσει να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να αποτελέσει τον τρίτο πόλο για το πρωτάθλημα. Ίσως σε βάθος χρόνου, αν κάποια ομάδα επενδύσει να γίνει κι αυτό. Δεν βλέπω όμως προσπάθεια από τα σωματεία για να ανοίξουν έναν κύκλο που θα μπορέσει να αποδώσει σε 4-5 χρόνια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ