ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Κλείνει με θετικό πρόσημο η χρονιά"

LEN EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÔÏÂÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEN EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÔÏÂÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών κατέκτησε ο Ολυμπιακός, μετά το 9-6 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης και το 3-0 στις νίκες, πανηγυρίζοντάς στο "Π. Καπαγέρωφ" μετά τη λήξη του αγώνα. Τι δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης.

Το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών κατέκτησε ο Ολυμπιακός, μετά το 9-6 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στον Πειραιά και το 3-0 στις επιμέρους νίκες, πανηγυρίζοντάς δεόντως στο "Π. Καπαγέρωφ" μετά τη λήξη του αγώνα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Είναι μια ιστορική χρονιά για εμάς. Πέμπτο σερί πρωτάθλημα και πρώτο νταμπλ στην ιστορία του αθλήματος. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα στην Ευρώπη. Η ομάδα όμως και οι αθλητές μας δεν είναι ρομπότ. Μας βγήκε τώρα το φορμάρισμα. Ίσως εάν είχαμε μια καλύτερη κλήρωση θα ήμασταν και στο Final-4 του Champions League.

Ο αποκλεισμός από την Κίρισι, μας στοίχισε ψυχολογικά και για αυτό τον λόγο είχαμε αυτό το πρόσωπο και στο Final-4 του LEN Trophy. Κλείνει με θετικό πρόσημο η χρονιά. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στην Ευρώπη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ