ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Κατακτήσαμε τα πάντα"

Παυλίδης: "Κατακτήσαμε τα πάντα"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και στους Γιάννη Λαμπίρη και Κώστα Ταγκαλάκη, αμέσως μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Super Cup.

Ο Χάρης Παυλίδης και τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατέκτησαν και το Ευρωπαϊκού Super Cup, νικώντας 10-6 την νταμπλούχο Ιταλίας, Πάντοβα, στο κατάμεστο Παπαστράτειο, κάνοντας το τρεμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης, η φουνταριστή Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μίλησαν στον Sport 24 Radio 103,3 και στους Γιάννη Λαμπίρη και Κώστα Ταγκαλάκη, αμέσως μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Super Cup με τη νίκη 10-6 επί της Πάντοβα.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Χάρης Παυλίδης: “Σε ενάμιση χρόνο αυτή η ομάδα κατέκτησε τα πάντα. Τα κορίτσια έχουν κάνει μια φοβερή προσπάθεια. Ο σύλλογος στηρίζει όσο μπορεί. Θα έχουμε και συνέχεια. Δεν ονειροβατούμε όμως. Δεν γίνεται κάθε χρονιά να είναι το ίδιο καλή αλλά πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Στην αρχή του παιχνιδιού ήμασταν πολύ νευρικοί, Ήταν όμως θέμα χρόνου να περάσουμε μπροστά και να πάρουμε διαφορά. Μετά ήξερα ότι θα ελέγχαμε το ρυθμό. Ξέραμε ότι οι Ιταλίδες θα έκλειναν την Ασημάκη, που είναι επικίνδυνη και ότι αυτό θα έδινε χώρο στις περιφερειακές και ήταν θέμα χρόνου για εμάς να βρούμε τον τρόπο για τις επιθέσεις. Σήμερα η Διαμαντοπούλου ήταν η καλύτερη μας παίκτρια, ο θεμέλιος λίθος μας”.

Αλεξάνδρα Ασημάκη: “Είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι ένα χρόνο εδώ και έχω ζήσει μόνο καλές στιγμές, μεγάλες στιγμές. Έπαιξε αρκετά κλειστά ο αντίπαλος, δεν υπήρχαν διάδρομοι. Έγινε όμως ένα καλό παιχνίδι, αν και περίμενα λίγο καλύτερη την Πάντοβα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε. Πάντα υπάρχει άγχος ειδικά όταν πρόκειται για έναν τελικό, αλλά δείξαμε σχετικά γρήγορα την υπεροχή μας”.

Χριστίνα Τσιλιγγίρη: “Ήταν μία συναρπαστική βραδιά. Σε περίπου ένα χρόνο η ομάδα έχει κατακτήσει 3 τρόπαια, Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας, στον πρόεδρο μας τον κύριο Κουντούρη και τον μεγάλο ευεργέτη μας τον κύριο Μαρινάκη. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακού που μας έκανε για άλλη μια φορά να κλαίμε από χαρά. Κάθε φορά και με κάθε διοργάνωση που αναλαμβάνουμε βάζουμε τον πήχη πολλά επίπεδα πιο ψηλά. Σήμερα αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία που είχαμε αποκτήσει και στήσαμε μια πολύ καλή διοργάνωση. Αυτή η ομάδα έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και επομένως πολύ μέλλον”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ