ΠΟΛΟ

Παρέμειναν στον Ολυμπιακό Δελακάς και Ντόσκας

Παρέμειναν στον Ολυμπιακό Δελακάς και Ντόσκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την παραμονή του Βαγγέλη Δελακά και Γιώργου Ντόσκα στην ομάδα.

Δύο ανανεώσεις οι οποίες ήταν αναμενόμενες ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης Δελεκάς και ο Γιώργος Ντόσκας θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να αγωνίζονται με το ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Βαγγέλη Δελακά και Γιώργο Ντόσκα οι οποίοι θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Η δήλωση του αρχηγού Βαγγέλη Δελακά στο osfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για μια ακόμη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω την νέα σεζόν να φτάσουμε ξανά στον τελικό του Champions League και με όπλο τη σπουδαία εμπειρία που αποκομίσαμε πέρσι, να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε!»

Η δήλωση του Γιώργου Ντόσκα στο osfp.gr: «Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Η φετινή πορεία μας δίδαξε πολλά πράγματα και είμαι σίγουρος ότι τη νέα χρονιά θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ