ΠΟΛΟ

Παρελθόν ο Ρούπακας απ'τη Χίο

Παρελθόν ο Ρούπακας απ'τη Χίο

Ο Βαγγέλης Ρούπακας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Χίου. Ενδέχεται να τον αντικαταστήσει ο Μάκης Βολτυράκης που εργάζεται στα Χανιά.

Αλλαγή σελίδας στη Χίο! Ο προπονητής Βαγγέλης Ρούπακας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του στο διοικητικό συμβούλιο και αυτή έγινε δεκτή.

Πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ρούπακα στην τεχνική ηγεσία της Χίου είναι ο Μάκης Βολτυράκης, ο οποίος προπονεί τα Χανιά.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τα Χανιά και ενδεχομένως να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον κ.Ρούπακα ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα (με 10-2) και κυρίως την κακή εμφάνιση στον αγώνα της προηγούμενης Δευτέρας (5/3) με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της Χίου αναφέρει τα παρακάτω:

" Το Δ.Σ. του ΕΛΜΑ/ΝΟΧ, συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως και έκανε αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλλε ο προπονητής της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών κ. Βαγγ. Ρούπακας, μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός- Χίος.

Ο Βαγγέλης Ρούπακας από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε εδώ και 3 χρόνια για την αναβάθμιση του ΝΟΧ και συνέβαλε με όλες του τις δυνάμεις για το καλό της ομάδας μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Ρούπακα για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει στο μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ