ΠΟΛΟ

Παραμένουν Μορφέσης και Κεχαγιάς

Παραμένουν Μορφέσης και Κεχαγιάς
INTIME SPORTS

Η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) ανακοίνωσε την παραμονή των Σάκη Κεχαγιά και Γιώργου Μορφέση στις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στους ίδιους συνεργάτες. Έτσι οι ομοσπονδιακοί προπονητές σχεδόν σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου παρέμειναν στις θέσεις τους.

Έτσι ο Γιώργος Μορφέσης θα συνεχίσει το έργο του στη γυναικεία υδατοσφαίριση μαζί με τον συνεργάτη του, Στέφανο Λέανδρο. Εξαιρετικά αποτελέσματα είχε και η εθνική ανδρών υπό τις οδηγίες του Σάκη Κεχαγιά και ο τελευταίος θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

" Εγκρίθηκε η ετήσια ανανέωση των συμβάσεων συνεργασίας στην Κολύμβηση για τον τεχνικό σύμβουλο Χριστόδουλο Χούμα, τον υπεύθυνο του αναπτυξιακού προγράμματος Νίκο Κραουνάκη, τον τεχνικό σύμβουλο Βόρειας Ελλάδας Βαγγέλη Βούλτσο και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Γέμελο, στην Υδατοσφαίριση για τον μάνατζερ Αντώνη, για τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Ανδρών Σάκη Κεχαγιά και Γυναικών Γιώργο Μορφέση με τον συνεργάτη του Στέφανο Λέανδρο, στις Καταδύσεις για τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Πέτρο Φυρίγο, Γιούρι Αρταμόνοφ, του συνεργάτη του πρώτου Θωμά Μπίμη και τον περιφερειακό τεχνικό Νίκο Τουλούδη, στη Συγχρονισμένη κολύμβηση για την τεχνική σύμβουλο Ελένη Κουγιά και τις ομοσπονδιακές προπονήτριες Ναταλία Τσερνέτσκα, Μαρία Θηβαίου και στην Τεχνική κολύμβηση για τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Γιάννη Καλαϊτζογλίδη και Γιώργο Σαλταμανίκα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ