ΠΟΛΟ

Παραμένει "πράσινος" ο Καλογεράκος

Παραμένει "πράσινος" ο Καλογεράκος

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραμονή του Παντελή Καλογεράκου για ακόμα τρία χρόνια στην ανδρική ομάδα πόλο του "τριφυλλιού".

Στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό ο Παντελής Καλογεράκος έπαιξε στον τελικό του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ο 19χρονος θα συνεχίσει να φοράει το "πράσινο" σκουφάκι με το νούμερο 8 μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους "πράσινους" για τρία χρόνια.

Ο Καλογεράκος που βρίσκεται σε προετοιμασία με την εθνική ομάδα νέων ανδρών εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και μίλησε και για τον νέο τεχνικό του τμήματος, τον Τεό Λοράντο.

" Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επέκταση της συνεργασίας μου με ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο όπως ο Παναθηναϊκός. Όπως είχα πει και πέρσι, έτσι και φέτος θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση και των φετινών του στόχων. Ο κύριος Λοράντος είναι ένας προπονητής με βαθειά γνώση του αθλήματος με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ και τα προηγούμενα χρόνια και ελπίζω φέτος με αυτόν στο 'τιμόνι' ο Παναθηναϊκός να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την μέχρι τώρα στήριξή του στο τμήμα της υδατοσφαίρισης και ευελπιστώ η στήριξη αυτή να συνεχιστεί αμείωτη και φέτος".

Ο Καλογεράκος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό και στη Γλυφάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ