ΠΟΛΟ

Παραίτηση Κεχαγιά και επιστροφή Μορφέση

Παραίτηση Κεχαγιά και επιστροφή Μορφέση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάκης Κεχαγιάς υπέβαλε την παραίτηση του από την Εθνική πόλο των γυναικών με τον Γιώργο Μορφέση να επιστρέφει στον πάγκο της αντιπροσωπευτική μας ομάδας.

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών. Ο Σάκης Κεχαγιάς υπέβαλε την παραίτηση του με τον Γιώργο Μορφέση να επιστρέφει στον πάγκο της αντιπροσωπευτική μας ομάδας μετά από σχεδόν δύο χρόνια διατηρώντας παράλληλα το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών Σάκης Κεχαγιάς υπέβαλε εγγράφως την παραίτηση από τα καθήκοντα του, ζητώντας να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία του με την ΚΟΕ, τονίζοντας ότι αυτή οφείλεται σε καθαρά προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Κεχαγιάς ευχαρίστησε ολόθερμα την Ομοσπονδία για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, σε έκτακτη συνεδρίαση του, έκανε δεκτή ομόφωνα την παραίτηση του κ. Κεχαγιά και αποφάσισε όπως αναθέσει καθήκοντα ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών στον επί σειρά ετών προπονητή της και πλέον πετυχημένο Έλληνα τεχνικό ομαδικών αθλημάτων (9 Μετάλλια και άλλα 2 ως συνεργάτης) Γιώργο Μορφέση.

Ο Γιώργος Μορφέσης παράλληλα, θα συνεχίσει να ασκεί και τα καθήκοντα του ως Τεχνικός Διευθυντής υδατοσφαίρισης της Ομοσπονδίας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ